ja wlasnie pozbylam sie kasy .....ale mam zapasik i ciekawa jestem ...na ile wystarczy ,bo wakacje to trudne finansowo dla mnie miesiace

a tak w ogole to kocham pierdole Gucia
dzis z radosci ,ze pancie widzi jak wrocilam....................tak sie ucieszyl....ze podwiesil sie 4 lapami od spodu kanapy i przez cala dlugosc kanapy przeszedl pod nia do gory nogami(wczepiony pazurami w spod kanapy,bo mialam rozlozona) patrzac mi w oczy ....co ja na te sztuczke......oczywiscie obiecalam mu ze wyskubie mu ogon...........

...........ale geba mi sie smiala

bo kurcze wygladalo to kosmicznie .

.....bo jak na siebie to on bardzo zgrabnie zapychal do gory nogami

duzo lepiej niz chodzi normalnie na 4.....moze powinien poruszac sie po suficie podczepiony tymi lapami ....i moze wtedy by sie nie potykal o wlasne lapki i nie spadal na glowe z krzesla....oraz moze udawaloby mu sie czesciej wskakiwac na sofe

Bodajze wczoraj wieczorem lub przedwczoraj Gucio sie przelamal do wody .......on nienawidzi wody z czasow ,kiedy musialam mu prac tylek jako maluchowi ....wiec cykorek Gucio ...widzial nie raz jak Rys i Smakusia dobieraja sie do kranu z woda.....wlazl na pralke i lezal pol godziny zastanawiajac sie co robic ( widok Gucia przeprowadzajacego proces myslowy bajeczny-ta mordka w ciut i skupiony wyraz pysia znochalem

),bo malutki strumyk wody sie saczyl z kranu-po bardzo dlugim zastanawianiu zaczepil strumyczek lapka ....odskoczyl,ale nie uciekl.......po jeszcze kilku takich probach ......napil sie wody z lapki

-jeszcze kilka lat i on polubi wode

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.