DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 21:31 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Ty Kalair tu nie ściemniaj , nie bajeruj Ciotek śniegiem
z myślą o nas i nie tylko załóż pannom wąta biegiem
:lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 16, 2010 21:34 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

kalair pisze:Ja bym dodala , po co komu w ogóle śnieg..Brrr!!!

Zimą jest potrzebny przyrodzie, a nam konkretnie żeby na nartach jeździć. Ale po co kurna śnieg wiosną? i to po TAKIEJ zimie?

Wątek dla narzekających na zimę już jest na KŁ i chyba zaraz się tam udam :evil:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto mar 16, 2010 21:38 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

genowefa pisze:
kalair pisze:Ja bym dodala , po co komu w ogóle śnieg..Brrr!!!

Zimą jest potrzebny przyrodzie, a nam konkretnie żeby na nartach jeździć. Ale po co kurna śnieg wiosną? i to po TAKIEJ zimie?

Wątek dla narzekających na zimę już jest na KŁ i chyba zaraz się tam udam :evil:

A ja nie , nie mogę nawet już o niej czytać! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 16, 2010 21:39 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

bubor pisze:Ty Kalair tu nie ściemniaj , nie bajeruj Ciotek śniegiem
z myślą o nas i nie tylko załóż pannom wąta biegiem
:lol: :wink:

Ale ja naprawdę nie lubię śniegu! :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 17, 2010 7:51 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Cześć Wielbłądku i Dranie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 17, 2010 18:54 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:Myślałam, że mam na chwilę spokój od Maćka, poszedł i położył się na kanapie. A guzik. Po pięciu minutach wrócił. Mrrrrrr mrrrrrr mrrrrrrrr, kochaj mnie kochaj mrrrrrrrr. Mrrrrrrrr....

:1luvu: , i jak tu nie kochać tak cudownie rozmruczanego futerka .

Mi tak moja dzicz srebrna robi od niewiemkiedy :roll:

"Mnie głaszcz, mnie! Nie, nie, nie zajmuj się tym, mnie głaszcz! Teraz!"

A jak się pogłaszcze, to się kładzie gdzie stał i leży z błogim wyrazem twarzy i mruczy 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro mar 17, 2010 20:45 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Cicho, nie przypominajcie mu o mruczeniu, bo od dobrego kwadransa siedzi przy mnie (a nie: na mnie) na komodzie i jest zupełnie cicho :wink:

Nie wiem, co z tą Cholerą :( Kiedy wyłysiała, jeszcze bardziej rzuca się w oczy jaka jest chuda - pomimo niezłego apetytu...

Ze mną fatalnie. Dzisiaj jestem spuchnięta cała, łącznie ze stopami i twarzą :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro mar 17, 2010 20:47 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Aha. Ja też nie życzę sobie tego wstrętnego, chlapowatego i brudnego śniegu :twisted: Chciałabym już wreszcie móc założyć moje śliwkowe zamszaki :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro mar 17, 2010 21:05 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Ja sobie kupiłam kaloszki i chyba jutro je przywdzieję :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro mar 17, 2010 21:07 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

A ja sobie zniszczyłam tą cholerną solą, którą wysypują chodniki, nowe śliczne botki za prawie 4 stówy :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro mar 17, 2010 21:17 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Wielbłądzio pisze:A ja sobie zniszczyłam tą cholerną solą, którą wysypują chodniki, nowe śliczne botki za prawie 4 stówy :twisted: :twisted: :twisted:

8O 8O 8O

sorki, ze sie dziwie, ale ja sobie takich butow nie kupowalam nawet dawno temu, jak bylo mnie stac :wink: :lol: i zarabialam 5 razy tyle co teraz... szkoda mi kasy bylo po prostu...

a watek sobie podczytuje, ale sie nie odzywam, bo chyba za malo empatii mam :wink:

i nie, nie zazdroszcze
i nie, nie chce wchodzic Wielbladzio w kosztorysy :wink: :lol:

tak mnie to po prostu po ludzku zdziwilo
EOT na wszelki wypadek :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro mar 17, 2010 21:53 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Wielbłądzio pisze:Cicho, nie przypominajcie mu o mruczeniu, bo od dobrego kwadransa siedzi przy mnie (a nie: na mnie) na komodzie i jest zupełnie cicho :wink:

Nie wiem, co z tą Cholerą :( Kiedy wyłysiała, jeszcze bardziej rzuca się w oczy jaka jest chuda - pomimo niezłego apetytu...

Ze mną fatalnie. Dzisiaj jestem spuchnięta cała, łącznie ze stopami i twarzą :(

Mruczenie jest siłą magiczną
balsamem na żale i smutki
koncertem poezji śpiewanej
snem pięknym jak zawsze za krótkim

Za Twoje zdrowie Wielbłądziu :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw mar 18, 2010 19:58 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Dołączę z zażaleniami z powodu posiadania w domu grzecznego koteczka :?

Wczoraj Frotka zeskakując z szafki znajdującej się niecały metr od biurka rozlała mi malowniczo pół butelki żurawinowego jogurtu na mojego kochanego laptopka :crying:
Tak, że teraz mam poklejone wszystko między przyciskami klawiatury, nie wspominając już o całej obudowie. Ma szczęście kot, że laptok działa :roll:

Tak, ja wiem, nie stawia się otwartego jogurtu obok komputera :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw mar 18, 2010 20:01 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

A ja się spóźniona witam w nowym wątku :oops: - niestety praca z brakiem możliwości wchodzenia na forum, problemy z netem w domu itp... :oops:

Ale wiosna się zaczyna, dzisiaj już było cieplej, a w weekend ma być kilkanaście stopni :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw mar 18, 2010 21:42 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Aniko, gratuluję córki :twisted: :mrgreen: Ale ja Ci mówię: ciesz się, że Ci gumek nie zjada :wink: ...

A wiosna: miejmy nadzieję, że to już na dobre... Łączę się w bólu charm, ja też mam w pracy zablokowany internet :twisted:

Przespałam całe popołudnie :(
I nawet lekarkę odwołałam z braku siły na dojazd do ośrodka :( Nie po raz pierwszy zresztą... To chyba już źle :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]