Jaskół-Nieśmiałek, Antoś, Kedi-szukamy domków!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 7:35 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) i trzeci ktoś :( FOTO :)

Oczywiście pojedź z obojgiem w poniedziałek.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie lut 28, 2010 13:30 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) i trzeci ktoś :( FOTO :)

Ryska cudo :1luvu: aktoreczka - potrafi zajaczka zagrac :wink:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie lut 28, 2010 20:10 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

No więc pojedziemy z chlopakami w poniedziałek. Jestem ciekawa, jak Jaśnie Pan zachowa się w lecznicy :strach: Dobrze, że Marcin jest w domu przez cały tydzień, będzie mi pomagał ujarzmić Samiego :wink:
A sami właśnie grzeje mi posladki i nereczki, bo leży za mną na krześle.
Jaskół wyłazi z transportera i mrunia, ale jak zobaczy TŻ-ta to zwiewa :? Nawet nie wie głupolek, że to jemu zawdzięcza przyjazd tutaj. Mam nadzieję, że chłopaki się dogadają.
Kupale (mam nadzieję, ze nie zapeszę) całkiem-całkiem u obu kociastych. Wogóle Jaskół pochłania co tylko znajdzie się w zasięgu pyszczka. Sami najpierw musi się zastanowić, potem pałaszuje. Już nie podkarmiam go tak często. Niech wyłazi z transporterka jak zgłodnieje. W końcu musi się przełamać. Poza tym nie wygląda, jakby zbierało mu się na umieranie z głodu :wink:
Ryśka w DT robi furrorę. Znajomi są nią zachwyceni. Niestety nie są jeszcze na etapie posiadania drugiego kota. Mają już jedną śliczną pannę ode mnie.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Nie lut 28, 2010 20:58 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Sami, Ty się u lekarza ładnie zachowuj, żeby wstydu nie było!
Jaskółek odkurzaczyk - wszystko wciąga :lol:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie lut 28, 2010 21:05 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Dopiero teraz sobie obejrzałam fotki
normalnie szok 8O 8O
Jaskółek się robi tłuściutki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sami rozanielony :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
no a Ryszarda zajączek- cudo! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasiu, bardzo poproszę o adresik mailowy na PW
bo mam kilka pytań o Jaskółeczka, to będę przekierowywać :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lut 28, 2010 21:16 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Proszę jak chłopaki się wyluzowały :D Jaskół cudowny, ale Sami to nie ten sam kot :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lut 28, 2010 21:31 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Kochane Ciocie, kochani Wujkowie pragnę oznajmić, że kocurki zaczęły się dziś bawić fioletową myszą firmy W :dance: :dance2:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Nie lut 28, 2010 21:35 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Fioletowa mysz firmy W jest świetna, ale u nas została zignorowana, za to furorę robią piłeczki kupowane w Tesco w czteropaku. Gorąco polecam ten produkt, gdyż nawet Miśka się nim bawi :twisted:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie lut 28, 2010 21:41 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Satyr już chciałam marudzić o wiejskości mojej wioski, ale przypomniałam sobie, że nam tu Tesco otworzyli :lol: Jak tylko bedę miała chwilkę (na co niestety na razie sie nie zanosi) to popędzę tam i poszukam piłeczek.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Nie lut 28, 2010 21:48 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Jakbyś miała jakieś problemy z ich dostaniem to pisz śmiało na PW to podeślę, my ze względu na Bona mamy zawsze duży zapas tych piłeczek, bo chłopak bez nich umiera z żalu :ryk:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie lut 28, 2010 21:50 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Satyr77 pisze:piłeczki kupowane w Tesco w czteropaku.

chodzi Ci o takie kolorowe, gąbkowe?
jeżeli tak, to faktycznie moje koty je uwielbiają i odstawiają totalne szaleństwo i pogoń za piłeczkami po mieszkaniu :D
ale ja ich nienawidzę z całego serca, bo mają średnicę dokładnie taką, jak rura od odkurzacza i jak przypadkowo jedną wessie, to ani w tę, ani we wtę :evil: :evil: za każdym razem jakaś mi wpadnie i zatyka odkurzacz na amen :evil: :evil: już byłam parę razy w takiej desperacji, że chciałam wywalić je wszystkie w cholerę :? ale zawsze się łamię, bo koty się nimi ta fajnie bawią :1luvu:
Obrazek Obrazek

Gośkas

Od: Nie sty 04, 2009 18:22

Post » Nie lut 28, 2010 21:52 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Gośkas dokładnie te, koty za nie dają się pociąć :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie lut 28, 2010 21:52 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

uuuuu musimy się więc zastanowić nad ewentualnym zakupem :twisted: Bo jak mi odkurzacz wessie taką piłeczkę to się nielicho wścieknę i pewne ciężkie słowa będą jak skowronki po mieszkaniu latać :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Nie lut 28, 2010 22:02 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

kasiakom, może sprecyzuję trochę problem wsysania piłeczek do odkurzacza :D
jeżeli odkurzasz z końcówką na rurze, to nie będzie problemu. ja mam takie miejsca - np za telewizorem, do których sięgam odkurzaczem tylko, jak zdejmię końcówkę i mam "gołą" rurę - tzn nieuzbrojoną :wink: i o dziwo własnie w tych miejscach ciągle znajduję te piłeczki, a za chiny ludowe nie wiem, gdzie mam inne końcówki do odkurzacza... bo pamiętam, że w zestawie były ze 3 albo 4 różne, dziwne, bo chyba mi wszystkie zginęły poza tą największą :oops:

tak poza tym te piłeczki to naprawdę super frajda dla kotów :D :D a końcówki muszę dokupić i mój problem się skończy bez szkody dla kotów :D
Obrazek Obrazek

Gośkas

Od: Nie sty 04, 2009 18:22

Post » Pon mar 01, 2010 17:10 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) )+Ryszarda FOTO!

Koty już po podaniu felisvaka :D Nie było najgorzej, tylko w czesie drogi Sami miauczał żałośnie, a Jaskół wkręcił się w klimat i mu wtórował :roll:
Szczepioneczki podane po połowie w każdą łapkę - podobno tak lepiej.
Jaskół obadany. Powiedziałam, że nadal kicha i prycha, mówilam, co dostawał wcześniej i pan wet dał mi dla niego synergal 250. Mam podawać 1/4 tabletki 2 razy dziennie i zacząć od jutra. Ma to zżerać przez 7 dni. Pytałam o oczka, czy może coś do nich, ale powiedział, że nia ma potrzeby, że oczka wyglądają ładnie :D
Sami też został obejrzany. Bałam się, że odwinie jakiś numer, ale było ok. Kotuch był przestraszony i nad wyraz grzeczny. Grzybek ładnie się goi i zarasta.
Sami w nocy zrobił jedna włam do szafki pomimo odkurzacza przy drzwiczkach :evil: Wszystko wywalił, menda jedna. I jeszcze mnie obsyczał, jak próbowałam go wyciągnąć :evil: Jak wróciłam po pracy, to kolejne rzeczy z szafki były bardzo malowniczo rozwalone po całym pokoju :roll:
Reasumując - jest nieźle, a będzie jeszcze lepiej :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[poprzednia][następna]