Zaraz, zaraz ale troszkę jeszcze brakuje, ruru 100 + ja 20 to mamy 120zł. Brakuje jeszcze 80 zł. Satyr i tak poświęca swój czas jadąc, pisał że krucho z kasą, więc wypadało by chyba dozbierać tą brakującą kwotę. Jeśli chce się troszkę dorzucić to ja przecież nie zabronię, ale tu brakuje nie troszkę tylko 80zł. Kilka cegiełek po 10, 20 zł i uzbieramy.
Cioteczki, skoro już o pieniążkach mowa, to ja sobie pomyślałam, że może by też jakiś grosik na wyprawę dla Iskierki zebrać? Cameo ma wielkie serducho, ale to nie jest jej pierwszy tymczas i wiadomo, że Iskierka jako kot ze schroniska będzie wymagała wizyt u weta, odrobaczenia, zaszczepienia, może testów czy badań krwi a to wiadomo potrafi kosztować
tak to prawda, Aniu, Issa na pewno będzie wymagała dodatkowych nakładów, nie tylko miłości i jedzenia to może otwórzmy Iskierkowy naprawczy fundusz skarpetkowy i grosik do grosika....
atla na transport jest ale faktycznie na fundusz można tylko to już albo do Cameo albo niech dziewczyny coś ustalą, teżsię dorzucę jak nie teraz to potem