Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Na razie bym się nie martwiła - młody rośnie. I jesienią koty zawsze więcej jedzą. Moje teraz też podżerają, lekko nabierają wagi i przede wszystkim kłaków.
Tyzma pisze:A całe 6 kg kota śpi mi na brzuchu -.
no to może daj mu: "Runner" czy tam "raner" jak kto woli - z ang. biegacz.Tyzma pisze:co do imienia to niezapisana kartamały ciągle się kręci taki motorek
kinga w. pisze:Oj, taaak... Wyglądała jak wypłosz a teraz to cudne futro. Bajeczna jest ale wymaga codziennego wyczesania bo bardzo się kluszczy.
A może kwiatowe Chaber abo Modrak?Tyzma pisze:co do imienia to niezapisana kartamały ciągle się kręci taki motorek
Zaś Glaki to taki duży - matka MCO ojciec MCO w 70% - długa historia dlaczego pani zrobiła taki misz - masz
ale na szczęście Glaki jest u mnie i już żadnym doświadczeniom służyć nie będzie - ma dopiero 1 rok i 3 miesiące - jeszcze rośnie
Idę wybadać do małe niebieskie robi
shira3 pisze:A może kwiatowe Chaber abo Modrak?Tyzma pisze:co do imienia to niezapisana kartamały ciągle się kręci taki motorek
Zaś Glaki to taki duży - matka MCO ojciec MCO w 70% - długa historia dlaczego pani zrobiła taki misz - masz
ale na szczęście Glaki jest u mnie i już żadnym doświadczeniom służyć nie będzie - ma dopiero 1 rok i 3 miesiące - jeszcze rośnie
Idę wybadać do małe niebieskie robiAlbo Len - lub z łaciny Lini
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Oj, taaak... Wyglądała jak wypłosz a teraz to cudne futro. Bajeczna jest ale wymaga codziennego wyczesania bo bardzo się kluszczy.
oj tak - ale możesz ja zwymyślaći tak nie usłyszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1205 gości