Zaraz zaraz. Ale po capnięciu obdarłaś jeszcze z tej ślicznej skórki, zanim zaczęłaś gotować/piec, tak

Smaczne chociaż było

Bożenko, byle jak. Nie wiem, co się dzieje z tym moim sercem i nie tylko sercem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Jeśli skórka jest bez zawartości to i ja bym była chętnaŁadnie się skomponuje z czarno-białą przed kominkiem
Ale uznaję pierwszeństwo Marcelibu, ona bardziej się napraszała. Jakby co jestem druga w kolejce
Marcelibu pisze:genowefa pisze:Jeśli skórka jest bez zawartości to i ja bym była chętnaŁadnie się skomponuje z czarno-białą przed kominkiem
Ale uznaję pierwszeństwo Marcelibu, ona bardziej się napraszała. Jakby co jestem druga w kolejce
Ależ ja oczywiście ustąpię pierwszeństwa. Genowefa już dawno jest zalogowana na Forum - dlatego oddaję pierwszą pozycję.
Wielbłądzio pisze:Słuchajcie, to jest naprawdę niezwykła skórka![]()
Jeszcze po śmierci swojego właściciela umie donośnie i pięknie mruczeć![]()
genowefa pisze:Moja zjada naleśniki
Wielbłądzio pisze:Jedz jedz, utyjesz tak jak ja
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Jedz jedz, utyjesz tak jak ja
Zołza!![]()
Nie mówiąc o tym, że 1. Ty wyglądasz jak modelka, a ja mam wałeczki, i 2. się odchudzam!!!!!!!!!!!!!
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Jedz jedz, utyjesz tak jak ja
Zołza!![]()
Nie mówiąc o tym, że 1. Ty wyglądasz jak modelka, a ja mam wałeczki, i 2. się odchudzam!!!!!!!!!!!!!
1.![]()
![]()
![]()
No może faktycznie nieco lepiej niż przeciętna młoda matka tuż po porodzie- ale do modelki to minimum jakieś 10 kg w dół
![]()
Hmm, myślicie żez 46 kilkogramami przy 158 cm wzrostu kwalifikowałabym się na modelkę?
2. Też się odchudzamTylko ostatnio spoczęłam na laurach i żadnych nowych spektakularnych sukcesów nie odnotowałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 46 gości