gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
Kociaste oczywiście mają to w nosie i domagają się wszystkiego czego tylko zdołają
No to masz dwa wyjścia:
a. Spełnić zachcianki
b. Nie spełnić.
Co wybierasz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
Kociaste oczywiście mają to w nosie i domagają się wszystkiego czego tylko zdołają
moś pisze:gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
To tak jak ja dzisiaj, wiąże sie w bolu istnienia.Mos mi dzis na dzieńdobry wieczor wylał cała kawe na ławe- doslownie nie w przenosni
Marcelibu pisze:gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
No to masz dwa wyjścia:
a. Spełnić zachcianki
b. Nie spełnić.
Co wybierasz?
gattara pisze:Marcelibu pisze:gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
No to masz dwa wyjścia:
a. Spełnić zachcianki
b. Nie spełnić.
Co wybierasz?
A czy to ważne czego ja chcę?I tak muszę spełnić zachcianki tych mord niemytych
Marcelibu pisze:moś pisze:gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
To tak jak ja dzisiaj, wiąże sie w bolu istnienia.Mos mi dzis na dzieńdobry wieczor wylał cała kawe na ławe- doslownie nie w przenosni
Nie poparzył się, biedaczek?
Marcelibu pisze:gattara pisze:Marcelibu pisze:gattara pisze:Melduję że wróciłam do domku i od progu padam na twarz![]()
No to masz dwa wyjścia:
a. Spełnić zachcianki
b. Nie spełnić.
Co wybierasz?
A czy to ważne czego ja chcę?I tak muszę spełnić zachcianki tych mord niemytych
Myte na pewno!Kocim językiem, ale na pewno umyte!
gattara pisze: [No nie wiem, ostatnio straszną fuszerkę odwalają przy toalecie
, mają inne zajęcia
moś pisze:
Raczej sie zdziwil dlaczego wykrzykujemy w jego strone takie brzydkie wyrazy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 957 gości