Fri pisze:galla pisze:Żwirek na podłodze można tylko pokochać
...
ja nie kocham żwirku, ale, galla - każdemu inny fetysz miły...
ha ha ha

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fri pisze:galla pisze:Żwirek na podłodze można tylko pokochać
...
ja nie kocham żwirku, ale, galla - każdemu inny fetysz miły...
pluszak pisze:krople na szerszcz, spokojność gratisgalla pisze:Rankin79 pisze:Krople zwą się EFA.
A czy to nie są kropelki na sierść, a nie na spokojność?
EFA Olie, którymi ciocia redaf pompuje liniejące kotki
pluszak pisze:o, cioty nie wierzom w męskom rękie
uwaga, moś od wczoraj jest pogromcamoś pisze:pluszak pisze:o, cioty nie wierzom w męskom rękie
Ja od wczoraj, i nie tylko w reke
pluszak pisze:o, cioty nie wierzom w męskom rękie
tylko tu sie tak sadzi, bo to męski wątskaskaNH pisze:moś pisze:pluszak pisze:o, cioty nie wierzom w męskom rękie
Ja od wczoraj, i nie tylko w reke
Uuu, widzę że u Mosiów ciche dni dłużej trwają
pluszak pisze:tylko tu sie tak sadzi, bo to męski wątskaskaNH pisze:
Uuu, widzę że u Mosiów ciche dni dłużej trwająu siebie już jest pogodzona
w piąt JJ skrycie zapił sie ze szwagrem, wrócił mocno nieciekawy, mośka była obrażona do wczoraj, ale pokonała ją kawa plus jajecznica. Reszty dzieła dokonały dzisiejsze parówki i spagetti. Niemniej jednak moś uważa, że i tak twarda była.skaskaNH pisze:pluszak pisze:tylko tu sie tak sadzi, bo to męski wątskaskaNH pisze:
Uuu, widzę że u Mosiów ciche dni dłużej trwająu siebie już jest pogodzona
No nieU niej nie doczytam
Nie mam siły tylu stron w jeden wieczor przerobić
![]()
Pluszak, zapodaj streszczenie
pluszak pisze:w piąt JJ skrycie zapił sie ze szwagrem, wrócił mocno nieciekawy, mośka była obrażona do wczoraj, ale pokonała ją kawa plus jajecznica. Reszty dzieła dokonały dzisiejsze parówki i spagetti. Niemniej jednak moś uważa, że i tak twarda była.
nie darmo sie mowi: "plaskata konsekwencja" tudzież "twardy jak moś"skaskaNH pisze:pluszak pisze:w piąt JJ skrycie zapił sie ze szwagrem, wrócił mocno nieciekawy, mośka była obrażona do wczoraj, ale pokonała ją kawa plus jajecznica. Reszty dzieła dokonały dzisiejsze parówki i spagetti. Niemniej jednak moś uważa, że i tak twarda była.
Thx![]()
Ja byłam na etapie focha po balandze ze śwagrem![]()
No to Mośka sie wykazała twardością, no, no
skaskaNH pisze:pluszak pisze:nie darmo sie mowi: "plaskata konsekwencja" tudzież "twardy jak moś"![]()
![]()
Pluszak, weź, przestań, bo sie udławię żywczykiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 61 gości