Ale ta historia daje mi wiarę w lepsze jutro. Kiedyś wreszcie wyjrzy słońce...
Dzięki Femka!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Dziś ja mam imprezke - mam piwko. Ten Heineken jakiś - taki mydlany czy coś... Bleee![]()
moś pisze:Marcelibu pisze:Dziś ja mam imprezke - mam piwko. Ten Heineken jakiś - taki mydlany czy coś... Bleee![]()
i znowu nie trafisz w klawiature
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Dziś ja mam imprezke - mam piwko. Ten Heineken jakiś - taki mydlany czy coś... Bleee![]()
Eee, nie trafiałam po 0,75 wypitym prawie w całości (ciut na dnie zostało) z wujkiem, czyli w dwie osoby.
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Dziś ja mam imprezke - mam piwko. Ten Heineken jakiś - taki mydlany czy coś... Bleee![]()
Eee, nie trafiałam po 0,75 wypitym prawie w całości (ciut na dnie zostało) z wujkiem, czyli w dwie osoby.
eeee,czyli wcale
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Dziś ja mam imprezke - mam piwko. Ten Heineken jakiś - taki mydlany czy coś... Bleee![]()
eeee,czyli wcale
. Ja myslałam, że to dobry wynik :lol:
. Kłopoty miałam tylko z pisaniem, mowa szła całkiem nieźle
Marcelibu pisze:Kłopoty miałam tylko z pisaniem, mowa szła całkiem nieźle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości