varia pisze:maggia pisze:Ja jestem bezczelna i się wpraszam, ale będę bardziej kulturalna niż Varia i się zapowiem.![]()
Phi, nuda.
Moderator: Estraven
varia pisze:maggia pisze:Ja jestem bezczelna i się wpraszam, ale będę bardziej kulturalna niż Varia i się zapowiem.![]()
Phi, nuda.

maggia pisze:varia pisze:maggia pisze:Ja jestem bezczelna i się wpraszam, ale będę bardziej kulturalna niż Varia i się zapowiem.![]()
Phi, nuda.
Co nuda??? to, że się zapowiem???
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:Jakie on ma piękne wąsiska!!![]()
Bielutkie!!Ja go muszę kiedyś wymiziać!!
Madziu zapraszam
Ja jestem bezczelna i się wpraszam, ale będę bardziej kulturalna niż Varia i się zapowiem.![]()
Varia tez sie zapowiedziala, jak juz byla pod domem

maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:Jakie on ma piękne wąsiska!!![]()
Madziu zapraszam
Ja jestem bezczelna i się wpraszam, ale będę bardziej kulturalna niż Varia i się zapowiem.![]()
To ja się zapowiem, ale pod swoim domem.
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:Jakie on ma piękne wąsiska!!![]()
Madziu zapraszam
To bede miala dwie godziny na wyczesanie kotow, zmienienie zwirku, odkurzenie klakow z kanapy, kapiel i wizyte u fryzjeraI JJ przygotuje godnie

maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:Jakie on ma piękne wąsiska!!![]()
Madziu zapraszam
To bede miala dwie godziny na wyczesanie kotow, zmienienie zwirku, odkurzenie klakow z kanapy, kapiel i wizyte u fryzjeraI JJ przygotuje godnie
2 godziny![]()
![]()
![]()
![]()
Pamiętasz jak mój TŻ jeździ?![]()
![]()
Odkurzać nie musisz mam to samo w domu.
. Dzięki. Zamawiam na jutro boczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości