Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 16, 2008 9:34

Ptachu,
Duzi mogą coś znaleźć

B.K.+A. zaniepokojona stanem zagęszczenia
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie mar 16, 2008 9:40

iwcia pisze:Mru,
na to liczę, że to bure będzie fajne, bo odkąd Puszi pojechała do swojego domu nikt ze mna się nie chce bawić :?

Dynia nas nie lubi :roll: , siedzi zamknięta w łazience, a jak do niej zaglądamy to fuka na nas ale nie zaatakowała nas jeszcze.

B.K + A nie straszcie u nas już nie ma miejsca, gdzie niby Duża ma umieścić kolejnego kota na balkonie :strach:

Ptachu zaniepokojony

Ptachu,

tym, ze Dynia Was nie lubi, to sie nie przejmuj.
Prawdopodobnie D. nie wie, ze Was lubi.
Wiesz, dziewucha po przejsciach...

Mru trzymajacy za Was kciuki
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon mar 24, 2008 8:34

Ptachu,

jak Ci mijaja swieta?
Wesolych zycze!
Podobno masz jakies nowe koty...

Bogate masz zycie...

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon mar 24, 2008 11:07

Mru,
dzięki za życzenia.
Co to za święta, Duża ciągle siedzi w kuchni z jakąś nową, spóźniła się wczoraj i dziś ze śniadankiem :x .

A w ogóle to faktycznie dużo się u nasz działo, to drugie bure, które przyniósł Duży to nie dziewczyna jak myślała Duża tylko chłopak. Dużego choroba bardzo szybko postępuje, bo tuż przed świętami złapał i przyniósł mamę bliźniaków :? , Duża w piątek przyniosła jakąś nową wyrwaną z koszmaru tak mówi, podobno ta nowa jest bardzo chora i straciła wzrok.
Mru ratuj, u nas nie ma się gdzie spokojnie położyć na drzemkę, wszędzie są koty, nie mam nic prywatności :crying: .

Duża nam powiedziała, że Dynia na nas fuka nie, dlatego, że nas nie lubi ona się boi żebyśmy jej nie dotknęli, ona w ogóle boi się dotykania ma jakąś chorobę skóry.

U Ciebie Mru pewnie spokój i błogie lenistwo, zazdraszczam :oops:

Ptachu wyeksmitowany ze swojego fotela
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon mar 31, 2008 18:57

:lol:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon mar 31, 2008 19:38

iwcia pisze:U Ciebie Mru pewnie spokój i błogie lenistwo, zazdraszczam :oops:

Ptachu,

jaki spokoj?
Dzis zawlekli mnie do weta :evil:
Z tym katarem w prawej dziurce.

Wetka kazala mi inhalacje robic :strach:

Za to waga byla zepsuta :twisted:

Mru obrazony

Dorota

Post » Pon mar 31, 2008 20:02

Dorota pisze:
iwcia pisze:U Ciebie Mru pewnie spokój i błogie lenistwo, zazdraszczam :oops:

Ptachu,

jaki spokoj?
Dzis zawlekli mnie do weta :evil:
Z tym katarem w prawej dziurce.

Wetka kazala mi inhalacje robic :strach:

Za to waga byla zepsuta :twisted:

Mru obrazony

O rany Mru straszne :strach:
Moja Duża dopatrzyła sie w książeczce, że szczepienie już powinna mi powtórzyć, chce mnie zabrac do weta :strach:

My się dzis ukrywamy, bo George, on jest nerkowiec, czasami się zacina i niechce jeść jak nic nie skutkuje to Duża go karmi na siłe, a wtedy to trzeba sie ukrywać przed nim, bo jest wkurzony i nas bije.

Ptachu spod łóżka
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie kwi 06, 2008 14:37

Ptachuuuu,

co u Ciebie?

U nas troche dziwnie.
Troche normalnie,
troche nienormalnie.

Bylem torturowany :strach:
Inhalacje w lazience.

Mru

Dorota

Post » Nie kwi 06, 2008 16:08

Mru
Czytałem o twoich inhalacjach :strach: , trzymaj się chłopie i nie daj się znowu zamknąć samemu w łazience.
U nas jest po sterylce taka jedna strasznie dzika, chce rozwalić klatkę i strasznie na nas wyzywa jak do niej wchodzimy, gdy Duża nie zauważy, że przebiegamy między nogami.
Ale Dużej mało, dziś od rana znowu łapała jakieś koty na sterylki i teraz wmawia Dużemu, że ta co ja złapała wygląda jak Sysunia i jest prawie oswojona i nie może jej wypuścić na działki, ciekawe gdzie ją zamierza wcisnąć :? .

Zapomniałem, wylałem Dużemu dziś herbatę :oops: , była gorąca i tak nieszczęśliwie się stało, że trafiła na jego nogę, chyba się wkurzył trochę.

Ptachu pakujący się
Ostatnio edytowano Nie kwi 06, 2008 17:18 przez iwcia, łącznie edytowano 1 raz

iwcia

Post » Nie kwi 06, 2008 17:00

Ptachuuu,

toz to horror jakis!
I u mnie, i u Ciebie...
Co sie dzieje?! 8O

Hm... Ile masz kotow w domu?

Mru

Dorota

Post » Nie kwi 06, 2008 17:57

Mru,
Dużo,
Jedną kotkę dziś Duża po drodze zostawiła u jakiejś innej Dużej do wtorku, bo we wtorek wypuszcza tą dziką, dziką, uff będzie trochę spokojniej i wtedy ma zabrać ją do nas.

Duży mówi, że te koty zostaną z nami już na zawsze, bo wszystkie są wybrakowane.
Tylko ja nie wiem co to znaczy wybrakowane :oops: , Duża mówi, że mamy nie słuchać Dużego, bo głupoty gada.

U nas na pociechę zaczął się sezon balkonowy :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Ptachu balkonowy

iwcia

Post » Śro kwi 09, 2008 21:16

Dzika siedzi w klatce nadal wraca do siebie dopiero jutro wieczorem :roll: .
Sysusia jest chora, nie wygląda najlepiej i nie czuje się dobrze, nie wiadomo co jej jest, Duża się martwi, słyszałem, że w piątek zabiera ją do wampirów :strach:
Teoś, roznosi dom, wszyscy mamy go dosyć, on mam niespożyte pokłady energii, cały czas by się tylko bawił, nawet Duża mówi, że czeka niecierpliwie aż znajdzie się taki wariat :twisted: co będzie chciał adoptować Tolusia.

Druży właśnie siedzi na moim fotelu :evil: .

Ptachu wkurzony

iwcia

Post » Czw kwi 10, 2008 8:06

Ptachu,

ale masz kociol!
Ale Twoj Duzy w nocy na fotelu nie spi?

Mru wspolczujacy

Dorota

Post » Czw kwi 10, 2008 8:30

Mru

w nocy nie śpi się na fotelu, my wszyscy śpimy w łóźku, prawie wszyscy, George śpi osobno on nie lubi tłoku a Teoś to chyba nigdy nie śpi, całą noc biega :roll:

Ptachu siedzący dziś na fotelu

iwcia

Post » Czw kwi 10, 2008 8:38

iwcia pisze:Mru

w nocy nie śpi się na fotelu, my wszyscy śpimy w łóźku, prawie wszyscy, George śpi osobno on nie lubi tłoku a Teoś to chyba nigdy nie śpi, całą noc biega :roll:

Ptachu siedzący dziś na fotelu

Ufff...

To nie jest tak zle z tym fotelem, choc przydalby sie
na nim taki kartonik "RESERVE" :wink:

Spadlem do zlewozmywaka, bo kurek z baterii odpadl,
jak wspinalem sie po miesko rozmrazajace sie
na suszarce :oops:

Mru

Dorota

[poprzednia][następna]