galla pisze:A do mamy przychodzi GS, więc nawet nie mogę Szyli upchnąć gdzieś w pobliżu...
Jaki GS?

Lord Vrenzel Bezwonny a nie żaden GS.
Dołoż madre Szylkę do pakietu - jeden kot w tę jeden w tamtę róznicy nie zrobi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:A do mamy przychodzi GS, więc nawet nie mogę Szyli upchnąć gdzieś w pobliżu...
redaf pisze:galla pisze:A do mamy przychodzi GS, więc nawet nie mogę Szyli upchnąć gdzieś w pobliżu...
Jaki GS?![]()
Lord Vrenzel Bezwonny a nie żaden GS.
Dołoż madre Szylkę do pakietu - jeden kot w tę jeden w tamtę róznicy nie zrobi
galla pisze:A ja się zakochałam.
W Szyli, szylkreci, która jest u Jany na tymczasie.
genowefa pisze:Te szylkretki są nie z są piwnicy tylko prosto z piekłaCzarownice
![]()
galla pisze:genowefa pisze:Te szylkretki są nie z są piwnicy tylko prosto z piekłaCzarownice
![]()
Wstrenciuchy
Przez nie muszę u Jany w kiblu siedzieć
Jana pisze:galla pisze:genowefa pisze:Te szylkretki są nie z są piwnicy tylko prosto z piekłaCzarownice
![]()
Wstrenciuchy
Przez nie muszę u Jany w kiblu siedzieć
Przecież to lubisz![]()
galla pisze:Chyba żeby ją tak z zaskoczenia - o zobacz mamo, jechałam z GSem i przypadkiem u Jany znalazłam taką koteczkę.
Dla ciebie
galla pisze:Czemu człowiek nie umie zupełnie wyłączyć serca i polegać wyłącznie na rozumie?
galla pisze:Czemu człowiek nie umie zupełnie wyłączyć serca i polegać wyłącznie na rozumie?
Regata pisze:galla pisze:Czemu człowiek nie umie zupełnie wyłączyć serca i polegać wyłącznie na rozumie?
bo nie jest cyborgiemprzynajmniej, nie każdy...
a Ona ma takie samo spojrzenie jak Nocka. Tak samo patrzy!
Jana pisze:Maryla - Lucuś jest nosicielem białaczki. I to jest główne zmartwienie - czy się nie zestresuje tak bardzo, że zachoruje![]()
galla ma się wetów radzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 24 gości