» Pon wrz 14, 2020 16:04
Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5
Sabciu, jak mi sie podoba gdy tak porzadnie jesz i to miesko! Cudownie!
Zuniu, niech sie Duza wyspi dzisiaj, jak ma sie urlop mozna sie polozyc w dzien! Nawet mozna caly dzien w pizamie sobie chodzic i tez jest fajnie. Nastepny wolny dzien bedzie bardziej aktywny! Nasza Duza jak jest niewyspana to od razu wszystko widzi w wizji katastroficznej;-)
U nas dzisiaj po sniadanku musielismy wypuscic 2 rekonwalescentow, bo domagali sie tego glosno miauczac i drapiac moskitiere. 2 chlopaki, w srode mieli zabieg wiec w sumie juz dawno mozna ich bylo wypuscic, ale troszke staralismy sie oswoic i czekalismy, ze ten z farmy sie zgodzi ich wziac, ale wyglada, ze nici z tego.
Za chlopakami wyszla tez ich mama (miala zabieg we wtorek) ale mama zaraz wrocila i zaczela miauczec pod drzwiami, zeby ja z powrotem wpuscic. Wpuscilismy, weszla, za chwile znowu chciala wyjsc. 3 dziewczynku sa jeszcze w klatce, zabieg mialy w piatek po poludniu, wiec jeszcze musza troche zostac. Ale ladnie jedza i kuwetkuja, wiec wyglada ze cala ferajna dobrze zniosla sterylizacje.
Moja Mia tak jak Zunia- je moze nie jakos duzo, ale czesto, i zwazylam ja dzisiaj i znowu schudla troszeczke - przez ostatnie 2 tyg. ok 200 g. Z jednej strony jej nie zaszkodzi schudnac, bo bylo jej troszke za duzo, ale z drugiej martwie sie, czemu chudnie? Co prawda maz zaprzestal dawania kotkom odrobiny suchego jako przysmaczku ale czy to tym mozna wyjasnic to nie wiem.