Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Bagi juz swiruje. Juz nie chce być zamknieta.
Całą noc miałam przekichaną dzisiaj. Mili świrowała bo się w dzień wyspała- więc w nocy latała, miauczała, drapała, co kawałek chrupała chrupki.![]()
![]()
![]()
Bagi drapała w drzwi. 2x do niej chodziłam. W końcu o 2 w nocy poszłam na stałe-ulożyla mi się w nogach(co do niej nie podobne żeby z człowiekiem spała) i spałyśmy do 6. Więc ja dzisiaj aż 4 godz. spałam.
Wowa natomiast 11 godzin. Nic go nie ruszało. Nawet jak Mili po nim skakała. Mili skorzystala ze moja częśc łóżka jest wolna i spala z Panem![]()
Dla Bagi z tryptofenem mam taką pastę
https://petcentrum.pl/produkt/relaxer-k ... gKpPvD_BwE
Pojdę do innego weta żeby ogarnąć sytuacje.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi juz swiruje. Juz nie chce być zamknieta.
Całą noc miałam przekichaną dzisiaj. Mili świrowała bo się w dzień wyspała- więc w nocy latała, miauczała, drapała, co kawałek chrupała chrupki.![]()
![]()
![]()
Bagi drapała w drzwi. 2x do niej chodziłam. W końcu o 2 w nocy poszłam na stałe-ulożyla mi się w nogach(co do niej nie podobne żeby z człowiekiem spała) i spałyśmy do 6. Więc ja dzisiaj aż 4 godz. spałam.
Wowa natomiast 11 godzin. Nic go nie ruszało. Nawet jak Mili po nim skakała. Mili skorzystala ze moja częśc łóżka jest wolna i spala z Panem![]()
powinna być dobra
a będą chciały ją jeść?
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Bagi juz swiruje. Juz nie chce być zamknieta.
![]()
![]()
powinna być dobra
a będą chciały ją jeść?
Ja Bagirze do pyska ją wciskam bezpośrednio. Troche kręci się i wykrzywia ale zjada.
zuza pisze:Przyszlam czytac.
jolabuk5 pisze:Ja też wierzę, że wszystko się dobrze ułoży. To dopiero półtora miesiąca! Dla nas to dużo, bo czekamy na pozytywy, których nie widać, ale tak naprawdę to tylko 6 tygodni...
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Ja też wierzę, że wszystko się dobrze ułoży. To dopiero półtora miesiąca! Dla nas to dużo, bo czekamy na pozytywy, których nie widać, ale tak naprawdę to tylko 6 tygodni...
Sorki, ale ja widzę pozytywy. Nie było łapoczynów tylko gonitwy. Krew się nie lała. Wszystkie koty jedzą, piją i wydalają.
MonikaMroz pisze:Może i super
Ale skąd u Amy nagle taka agresja? Wręcz wściekłość
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Ja też wierzę, że wszystko się dobrze ułoży. To dopiero półtora miesiąca! Dla nas to dużo, bo czekamy na pozytywy, których nie widać, ale tak naprawdę to tylko 6 tygodni...
Sorki, ale ja widzę pozytywy. Nie było łapoczynów tylko gonitwy. Krew się nie lała. Wszystkie koty jedzą, piją i wydalają.
Słusznie. Ja myślałam o takich DUŻYCH pozytywach, jak brak syczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości