Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Masz dobrą wagę i się cieszę okropecznie. Lizam cię po uszku i mruczę.
Książniczka Ofelja
Wiecie co? Mam wrażenie, że czarne kotki mają taką spacyficzną sylwetkę, a mianowicie sporawy "tył". Nawet, jeżeli są ogólnie dość szczupłe. U mnie tak jest z Małą Czarną. Ineczce do kota z drugiej fotki duuużo brakuje, ale z tego co ją widziałam, też ma więcej z tyłu niż z przodu lub w "śródkociu". Ofelia jako buraska ma już zupełnie inną figurkę.
Dorota pisze:Nusieczko,
"Inki z Forum, połączmy się"
Dobre!
Mru
kuba.kaczor13 pisze:Pozdrawiamy wszystkie Inki Polski![]()
![]()
![]()
![]()
.I Super Marysię
tosiula pisze:nie ma za wiele Inek na forum, ciekawe ile by było Pysiek
MaryLux pisze:tosiula pisze:nie ma za wiele Inek na forum, ciekawe ile by było Pysiek
Na pewno jest Pysia u Hakera i Pysionek u Agusialublin
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:nie ma za wiele Inek na forum, ciekawe ile by było Pysiek
Na pewno jest Pysia u Hakera i Pysionek u Agusialublin
u mnie jest Pysiunia
MB&Ofelia pisze:Ciekawe, czy jest na forum druga Ofelia... Bo Carmen jakaś poza moją chyba jest.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:No, te 6 kg to mi z miesiąc temu waga pokazała. U wetki. Ale Inka jest coraz bardziej ruchliwa, a przede wszystkim przestała zajadać stres, kiedy pożegnałam poprzedniego weta. I co najmniej nie tyje.
i te 6kg to za dużo?![]()
Inusiu ,żeby tylko stwierdzili , ze waga dobra, bo Cię zaczną głodzić
No, jest 5,95. Czyli 20 dkg mniej niż 20 czerwca. Wetka mówi, że to nie szczyt szczęścia, ale idziemy w dobrym kierunku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 99 gości