Zajdźcie Cioteczki!

viewtopic.php?f=46&t=165788
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Glukoza nie szkodzi, ten tłuszczyk jest polecany na barfnym.
1/2 łyżeczki na jednego kota.
Rozdzielam (na oko) na trzy części i posypuję mieszankę, mieszam i daję kotom - lubią.
babuzoo pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie,
w związku z tym, że to mój pierwszy post to po krótce przedstawię się. Nazywam się Anna Babula, mieszkam w Warszawie. Mam psa i wkrótce pod opiekę trafią do mnie dwa koty (jeden 7 letni, drugi mniej więcej 2 latek) i jak pewnie niektórzy już się domyślają jestem właścicielem sklepu babuzoo.
W związku z tym, że w chwili obecnej panuje spore zamieszanie spowodowane likwidacją sklepu Ekozwierzak a raczej jego przejęciem postanowiłam zalogować się i troszkę Was uspokoićJeżeli chodzi o Lunderlanda to faktycznie jak dobrze zauważyliście czerpaliśmy go od Ekozwierzaka. Nie mniej jednak produkty owej marki będą w stałej sprzedaży ponieważ przerzucamy się (zapewne nie tylko my) bezpośrednio do producenta. Na pewno poszerzymy dotychczasowy asortyment dostępny w Polsce np o olej z wiesiołka, kalogen, wosk pszczeli itp. Wyczytałam również, że niektórzy zrobili bądź starali się zrobić spory zapas sumplemetów - spokojnie możecie zaopatrywać się na bieżąco i nie bankrutować w listopadzie skupując dostępne pozycje
gdyż owa marka nie zniknie. Jeżeli chodzi o inne suple to zawsze śmiało możecie pisać zapytanie, gdyż listy produktów ciągną się w nieskończoność a czasu brakuje na wprowadzenie wszystkiego więc nowości pojawiają się systematycznie.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia.
Milena_MK pisze:Ooo dobrze wiedzieć
ab. pisze:Zobaczcie jaki fajny
http://www.babuzoo.pl/810,Wiklinowe-Leg ... i-dla-kota
Oglądam resztę asortymentu
vanesia1 pisze:Jest cudny! Ale znając rzeczywistość i Tosię przede wszystkim, potraktowałaby dolne pięterko jako kuwetę
NatjaSNB pisze:Milena_MK pisze:Ooo dobrze wiedzieć
A dodatkowo, Pani Anna i jej sklep włączą się do mojej szkolnej akcji pomocy zwierzętom
Milena_MK pisze:
No a kto Ci podesłał link do sklepu, no kto?![]()
![]()
NatjaSNB pisze:Milena_MK pisze:
No a kto Ci podesłał link do sklepu, no kto?![]()
![]()
Mileeencia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 89 gości