Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:No, moje są bardzo wybredne, a te przysmaki akurat jedzą chętnieMuszą być naprawdę smaczne
mir.ka pisze:Sihaja pisze:No, moje są bardzo wybredne, a te przysmaki akurat jedzą chętnieMuszą być naprawdę smaczne
a co to jest? Rudzi bardzo smakuje i bym jej kupiła
Tofik wczoraj wieczorem bawił się myszką
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Sihaja pisze:No, moje są bardzo wybredne, a te przysmaki akurat jedzą chętnieMuszą być naprawdę smaczne
Może uznał że niech się najpierw dziewczyny pobawią a potem mysia będzie tylko jego.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Sihaja pisze:No, moje są bardzo wybredne, a te przysmaki akurat jedzą chętnieMuszą być naprawdę smaczne
Może uznał że niech się najpierw dziewczyny pobawią a potem mysia będzie tylko jego.
chyba ją nawet przed nimi pod lodówkę schował , bo jej nigdzie nie widzę
Sihaja pisze:HejAno sprytny, teraz to i sam się nie pobawi
Duża, wyjmij zabaweczkę spod lodówki
Przysmaki dobre, moim tez bardzo smakują. Każdy kolor to inna witaminka, ale już nie pamiętam, jaka, zapamiętałam tylko, że zielone to z chlorofilemU nas są w każdym zoologicznym na wagę, ale nie pamiętam, jak się nazywają te pastylki. Jak będę następnym razem to się zapytam. Cieszę się, że posmakowały futerkom
Ewa, a jak smakowała dziś kawka?
Ewa L. pisze:Kawka w nowym kubeczku była wyborna
mir.ka pisze:Sihaja pisze:HejAno sprytny, teraz to i sam się nie pobawi
Duża, wyjmij zabaweczkę spod lodówki
Przysmaki dobre, moim tez bardzo smakują. Każdy kolor to inna witaminka, ale już nie pamiętam, jaka, zapamiętałam tylko, że zielone to z chlorofilemU nas są w każdym zoologicznym na wagę, ale nie pamiętam, jak się nazywają te pastylki. Jak będę następnym razem to się zapytam. Cieszę się, że posmakowały futerkom
Ewa, a jak smakowała dziś kawka?
spod lodówki to co jakiś czas trzeba wyjmować zabawki, bo tam się chowają![]()
ja dawno nie byłam w zoologicznym, bo mam daleko, a to co potrzebuję mam dowiezione do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 74 gości