Mój pierwszy strzał padł na Alzheimera, ale po wpisie, że pochodzi z Wrocławia zwątpiłam.
Alzheimer był Niemcem, więc teraz też nie wiem czy wiem

MaryLux pytam w imieniu wszystkich czy pan A. to Alzheimer?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewka63 pisze:Alzheimer był kierownikiem Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Wrocławskiego od 1012 roku. Trzy lata mieszkał we Wrocławiu, gdzie zmarł.
ewka63 pisze:Alzheimer był kierownikiem Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Wrocławskiego od 1012 roku. Trzy lata mieszkał we Wrocławiu, gdzie zmarł.
basidrak20 pisze:Rozumiem że kotka nic ciekawego nie robiła i nie ma nowych zdjęć![]()
![]()
ab. pisze:ewka63 pisze:Alzheimer był kierownikiem Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Wrocławskiego od 1012 roku. Trzy lata mieszkał we Wrocławiu, gdzie zmarł.
No to może nie jest ze mną tak źle?
ab. pisze:Ja sobie kartkę do sklepu piszę i zapominam zabrać![]()
Słowa tez mi uciekają, już przestaje to być zabawne.
agusialublin pisze:ab. pisze:Ja sobie kartkę do sklepu piszę i zapominam zabrać![]()
nom, a jakie to wkurzające jak chcesz cos komuś powiedzieć i słowa brakuje
ab. pisze:agusialublin pisze:ab. pisze:Ja sobie kartkę do sklepu piszę i zapominam zabrać![]()
nom, a jakie to wkurzające jak chcesz cos komuś powiedzieć i słowa brakuje
I człek chce udawać, że niby wie co powiedzieć i jeszcze większego głupka z siebie robi.
Czy to już starość?
ab. pisze:ewka63 pisze:Alzheimer był kierownikiem Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Wrocławskiego od 1012 roku. Trzy lata mieszkał we Wrocławiu, gdzie zmarł.
Witam na naszym watku![]()
![]()
ewka63 pisze:ab. pisze:ewka63 pisze:Alzheimer był kierownikiem Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Wrocławskiego od 1012 roku. Trzy lata mieszkał we Wrocławiu, gdzie zmarł.
Witam na naszym watku![]()
![]()
Podczytuję od początku wątku
Witajcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 7 gości