A to już dzisiejszy dzień. Na początek dwie fotki Sabci koleżanki Zuzi. Przyznam uczciwie że pomyliłam Sabcię z Zuzią gdy pojechałam po Zuzię do DT w którym przebywała
A to nowa zabawka dziewczynek. Testerem jest oczywiście Pola. Gdy sprawdzi wady i zalety nowej zabawki Zuzia też zacznie się nią bawić. ustalają między sobą zasady - ty sprawdzasz ja patrzę! "DOBRA - POBAW SIĘ A JA OBEJRZĘ PÓŹNIEJ"
Dziekujemy za zdjecia! Dziewczynki masz boskie! Zuzienka to pawdziwa soweczka! Ją to tylko miziac, tulic i jeszcze raz miziac! A Poli to tylko dac zabaweczki i patrzec jak pieknie za nimi biega A potem wysciskac i wycalowac to kocie futro
Ewcia- swietne te Twoje dzieczynki! Naprawde patrzec na nie to sama przyjemnosc Dlatego tez- prosimy o jeszcze wiecej zdjec
MalgWroclaw pisze:Dziewuszki wiodą beztroskie życie, które powinny mieć wszystkie koty. Fajnie się ogląda takie zdjęcia.
słuszna uwaga, Małgosiu wszystkie zasługują na takie radosne życie zabaweczka fajna, moje mają taki tor z piłeczką w środku...przypominają sobie o nim codziennie wieczorem jak gaszę światło idąc spać