Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 09, 2014 0:11 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

A ja przypominam, że jestem samozwańczą matką chrzestną. Już przekleiłam na FB. Korci, mnie żeby Wasze komentarze też przekleić :)
Kto ma FB proszę podbijajcie wydarzenie.
https://www.facebook.com/events/1443705 ... ll_comment
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw sty 09, 2014 7:40 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Podejrzałam, nawet zalajkować nie mogę, a mnie korci! To jest przepiękny pies!

Klika podwórkowa podpytuje stale co uczyniłam z psem, a ja stale powtarzam wymyśloną wersję.

Towarzystwo zgłoszone do TOZ, zobaczymy co wyniknie, bo po wczorajszym zgłoszeniu interwencji do mnie (a do kogo?! bo ja to jestem cały TOZ, OTOZ i S.O.S. w jednej osobie, na dodatek wszechmocny) opadły mię cycki i chyba już nic się z nimi nie da zrobić (z cyckami).
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw sty 09, 2014 9:15 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Teraz ładne cycki można mieć za kilka tysi. ;)

Słuchaj, jak Cię towarzycho pyta, to powiedz, że pies pojechał na szkolenie i niech się walą. O!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw sty 09, 2014 19:38 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-w-do ... c79490a156

Znowu mi rence opadły...

Bende sobie sznurufki na stojonco niedługo wionzać.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 09, 2014 20:35 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Tak tak tak!

mam nawet hasło dnia - Zamiast koty se ratować zacznij cycki tiuningować!
Prawda, ze głębokie?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 09, 2014 20:41 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Neigh pisze:Tak tak tak!

mam nawet hasło dnia - Zamiast koty se ratować zacznij cycki tiuningować!
Prawda, ze głębokie?

O matko! Toż to esencja ostatnich wydarzeń i mych przemyśleń!
Aż zacytowałam, żeby Ci do głowy nie przyszło potem wycofać się z tej myśli.

Na psy schodzimy.
Dosłownie i metaforycznie.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 09, 2014 20:46 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Zosik pisze:
Na psy schodzimy.
Dosłownie i metaforycznie.

Ja w tym nic złego nie widzę. Mam fajne psy! No powiedz, ze nie:-)! Jak powiedział Syn Twój - w każdym pomieszczeniu ZWIERZĘ. Schodzenie na psy ma swoje uroki......serio, serio.
Podejrzewam, ze dobrze zrobione cycki też mają.......;-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw sty 09, 2014 20:58 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka (i psy, i hipopotamy, i krokod

Zosik pisze:http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-w-dobre-rence-ID4BS5F.html#c79490a156

Znowu mi rence opadły...

Bende sobie sznurufki na stojonco niedługo wionzać.

A proszę bardzo - co powiesz o panu, który 8-letnią sukę swojego ojca, którego wywiózł do domu starców, zawiózł do schroniska, nie kłopocząc się nawet takimi ogłoszeniami? I sumienie okupił workiem suchej karmy z biedronki? A jego żona przy samochodzie już tokowała do psiapsióły przez telefon jak to będzie fantastycznie w sanatorium i jak będą na dancingi chodzić :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 09, 2014 21:04 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Ja dawno dawno temu, jeździłam na tak zwane "interwencje". Miałam potem sprawę w Sądzie o kradzież psa....+ niemal sprawę o pobicie ( opisywałam kiedyś )......przestałam.

Ale parę akcji nie zapomnę do końca życia. Poczynając od Trusta........trzymanego pod lodówką na psie trupy, żeby bliżej było .......Opisywany na dogo......Wyciągnęłam przeżył prawie 2 lata u mojego Osobistego Anioła.
I pewnego jamniczka.......przywiezionego po Świętach wraz z wyprawką ( posłanko w kolorze różowym i zabaweczkami). Nie lubię ludzi i wcale się z tym nie kryję

Obrazek

Neigh

Post » Czw sty 09, 2014 21:56 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Kiedyś wysterylizujemy wszystkich idiotów i ograniczymy populację tychże! :mrgreen:

Szkoda się nerwować, łikend idzie.

Wchodźta, zaglądajta, licytujta, rozsyłajta: viewtopic.php?f=20&t=159649 (najbardziej odjechany bazarek na miau śmy uczyniły :twisted: )
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 09, 2014 23:32 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Z tymi cyckami to ja bym uważała... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 09, 2014 23:34 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Gdzieś tu był wątek stanikowy, zgubiłam...

Poczebne jest 70FF

Lub.. 70 i miseczka więksiejsza...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw sty 09, 2014 23:44 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Powiem jak Chuck Norris: cieniasy.
Albo nie powiem. On głównie milczy.

kotkins

Post » Czw sty 09, 2014 23:49 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

kotkins - jesteś wyłączona z akcji tiuningowania cycków.
Przykro mi.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw sty 09, 2014 23:58 Re: Pan Prezes Wasia i Kropka - "stiuningujmy" SE cycki

Hmm...prawdopodobnie jestem jedyną z Was, która se rzeczywiście stunninguje.
Pewnie jesienią.
Nie każdy chce mieć cadillaca, niektórzy wolą zwykłe porsche...

kotkins

[poprzednia][następna]