Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 12:23 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Spełnienia marzeń :birthday: :balony: :torte:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro cze 05, 2013 12:43 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

ooooooooooooooooooooooooo 8O

Życzę ....... wszystkiego co jest potrzebne i tego co jest wymarzone..... gorąco.... i tej zamiany przede wszystkim życzę. :balony:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro cze 05, 2013 12:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Wszystkiego najlepszego - ciepła, słońca, zdrowia, miłości, radości, przyjaźni, pieniędzy i oczywiście przeprowadzki do Wrocławia :ok: :ok: :ok: :birthday:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 05, 2013 13:08 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

O, rany.... sie wzruszyłam Obrazek
DZIEKUJĘ BARDZO,BARDZO i życzę sobie, żeby to wszystko sie spełniło :D

Danusiu, podejrzewam, że na fb byłaś... no bo skąd niby ... :wink:
pewnie powinnam zajrzeć ale mam kłopot techniczny w poruszaniu się po portalu, więc mi się nie chce..

A żeby już - to dostałam z zoo+ 5% rabatu na tę okazję, tyle że do wykorzystania do 20.06, a ja niedawno robiłam zamówienie, wiec nie skorzystam :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 05, 2013 15:09 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:dostałam z zoo+ 5% rabatu na tę okazję, tyle że do wykorzystania do 20.06, a ja niedawno robiłam zamówienie, wiec nie skorzystam :?

No pacz pani - taki prezent dostałaś i nie skorzystasz? :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro cze 05, 2013 15:41 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

No :twisted:
Swoją drogą to świństwo - dać prezent i odebrać za kilka dni... I myśleć, że nikt się nie połapie, że chodzi o to by było nowe zamówienie ..

11 st. Na ostatnią noc, na szczęście , włączyłam ogrzewanie. W przyszłym sezonie będę już tylko za prąd płaciła, a z kotami założymy cyrk żeby na karmę zarobić :roll:
A, własnie powiedzieli, że od 1 lipca prąd tanieje 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 05, 2013 15:58 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Zaraz coś wymyślą, żeby sobie tą różnicę w cenie odebrać :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro cze 05, 2013 16:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Będziesz mogła taniej dogrzewać dom :ok:
Nasze futra chyba przejdą na karmy marketowe a my na chlebek ze smalcem kiedy wet podliczy nasze długi łącznie z łapką kocurka :|
A w tym cyrku to co będziecie pokazywać?
Może nadam się z moimi zwierzakami? :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro cze 05, 2013 17:18 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:A żeby już - to dostałam z zoo+ 5% rabatu na tę okazję, tyle że do wykorzystania do 20.06, a ja niedawno robiłam zamówienie, wiec nie skorzystam :?

Eee, w ogóle się nie uczysz na moich błędach :mrgreen:

Mogę dołączyć do cyrku?
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro cze 05, 2013 17:39 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

viewtopic.php?f=1&t=153652

powiadomcie schroniska, fundacje, znajomych w opolskim, może wydali koty :(

z fb :
Ostatnie koty, które u niego zginęły pochodziły ze schroniska w Opolu. Była wizyta przed adopcyjna i wszystko wskazywało, że będzie to wspaniały dom, a tu nagle taka tragedia.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3703695104

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 05, 2013 19:06 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dzięki Olu, że wstawiłaś :( Widziałam link na Ślepaczkach - miałam to zrobić właśnie.
To też miałam na myśli pisząc, że nigdy nie wiemy gdzie tak naprawdę idą zwierzaki.

No, widzisz Revontulet - tępa jakaś jestem :roll:
A cyrk? Proste, będziemy pokazywać jak nas koty tresują, mamy w tym wprawę, wybierzemy najzdolniejsze egzemplarze :lol: [z tych tresowanych ] i z tych z największymi zasługami , większość ma jakieś doświadczenie.
Każdy może dołączyć :mrgreen: Oczywiście nie ktoś, kto rządzi, zabrania, nie słucha co koty do niego mówią/miauczą, nie ustępuje miejsca itd.

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 05, 2013 19:14 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Morelowa :1luvu: - najlepsze życzenia składa Ci też Ala.

Facet to raczej psychopata - policjantka po wysłuchaniu zeznań poszła na L4 bo nie wytrzymała nerwowo tego co usłyszała i w jakiej formie. Ze stowarzyszenia i schroniska w Sosnowcu jadą zeznawać przeciwko niemu. Z Opola, Rzeszowa, Sosnowca brał koty w różnym wieku - szukamy jak najwięcej dowodów, żeby nie mógł już zaszkodzić nikomu więcej. Sąd musi zrozumieć, że na kotach by się nie skończyło.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 05, 2013 19:30 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Przytulam Alę bardzo i trzymamy kciuki za wszystko.

Facet z pewnością psychopata, ale też trzeba uważać, żeby go nie zrobić takim wariatem, co to nie odpowiada za swoje czyny i tylko na leczenie się nadaje.

Obrazek

morelowa

Post » Czw cze 06, 2013 8:30 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Facet z pewnością psychopata, ale też trzeba uważać, żeby go nie zrobić takim wariatem, co to nie odpowiada za swoje czyny i tylko na leczenie się nadaje.

No właśnie.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw cze 06, 2013 8:46 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Sugestia słońca!! 8O
Tylko sugestia - jakby kto nie wiedział, jak wyglada to by się nie domyślił..
Od wieczora był okropna mgła, do 8.00 rano i stała temp.12 st.
Teraz juz 15st 8O i dużo jaśniej, choć niebo tą mgłą lub chmurami - zasnute w 100%.
Portal pokazuje deszcz ale przepleciony słońcem :D i do ok.20st. Nie mogę wyjść ze zdumienia :mrgreen:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]