ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A daj spokój... gdyby nie waga to już dawno zjadłabym tą Nutellę... pewnie razem ze słoikiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NatjaSNB pisze:ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A daj spokój... gdyby nie waga to już dawno zjadłabym tą Nutellę... pewnie razem ze słoikiem
Madzio pisze:Ej dobra. To już oficjalnie koniec dzieciństwa.
Ogłaszam.
Przed chwilą Granada wskoczyła na kuchenną ladę. Nauczyła się. Kuchnia stracona. Moje maleństwo dorasta!
ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja wielki tort czekoladowy
vanesia1 pisze:ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chuchra jesteście!
ab. pisze:vanesia1 pisze:ab. pisze:NatjaSNB pisze:ab. pisze:A u mnie nic, bo w wakacje przytyłam prawie 4 kilogramy i muszę teraz zrzucić, bo się w nic nie mieszczę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chuchra jesteście!
Chyba ty
Madzio pisze:No tak ogólnie, to najpierw siedziałam gdzieś w plenerze ze znajomymi i koty były ze mną, bałam się, że zwieją. A potem jadłam kocie chrupki. Były znakomite! ...tak, wiem.
A o Maurycowej astmie mówiłam, że stosujesz babyhaler ;P
Madzio pisze:Normalka. Zapasy tluszczu na zimę zwiekszaja sie kazdego roku
Dzis wycieraczka znow zasikana...
Madzio pisze:Teraz juz spryskalam ja woda z octem i cytryna. Podobno to odstrasza od sikania... Moze faktycznie cos zostalo i wyczula.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 29 gości