Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 31, 2013 19:33 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Witamy w czwartkowy wieczór :)
Dziś moje dzidziątko było "na spacerku na balkonie":) Bo domagał się świeżego powietrza:))
Mmmm świeże powietrze mm:))
Obrazek
Ooooo ptaszekk...widze ptaszka
Obrazek
KotLet odpoczywa:))
Obrazek

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw sty 31, 2013 21:59 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Zapomniałam się pochwalić , Złosiej kilka dni temu porysował poważnie folijkę ochronną na nowym telefonie mojego małżonka Oo,całe szczęście po zdjęciu folii ekran okazał sie nie naruszony , ale moj TŻ jest ostro obrażony na kociaka i oczywiście na mnie bo kot to przecież moja zachcianka i jestem odpowiedzialna za wszelkie szkody .....

Lilka Mrau

Post » Czw sty 31, 2013 22:10 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Oj tam. Primka często rzuca moim telefonem. :twisted:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sty 31, 2013 22:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

saintpaulia pisze:Oj tam. Primka często rzuca moim telefonem. :twisted:

Ja bym sie nie przejmowała gdyby to był mój , ale mój małżonek zakupił go zaledwie niecały mieś temu za grube pieniadze , na raty ...to jego ukochany wymarzony telefonik ....gdyby te uszkodzenia były na stałe to mielibyśmy ze Złosiem poważne kłopoty , dodam tylko że ładowarka też padła ofiarą zębów kociaka , niestety nie przeżyła....

Lilka Mrau

Post » Czw sty 31, 2013 22:18 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

ja mam teraz smartfona od miesiąca, mam folijkę na ekranie + nie kładę go ekranem do góry, jest ogumiony od tyłu, a kotu już wpadło do główki żeby pomemłać sobie róg, ale pomemłał tylko ową gumę... ale tak to ogranicza się do popychania go łapą w moim kierunku jak "plumka" ;P

za to morduje każdą gumkę do włosów...

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Czw sty 31, 2013 22:21 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:

Ja bym sie nie przejmowała gdyby to był mój , ale mój małżonek zakupił go zaledwie niecały mieś temu za grube pieniadze , na raty ...to jego ukochany wymarzony telefonik ....gdyby te uszkodzenia były na stałe to mielibyśmy ze Złosiem poważne kłopoty , dodam tylko że ładowarka też padła ofiarą zębów kociaka , niestety nie przeżyła....

Oj tam oj tam, przeżywa jak żaba okres :mrgreen:
Niech trzyma w takich miejscach telefon żeby Złosio nie dostał go w swoje łapki.
Ile to razy mój telefon spadł z szafki bo Ryśka go pacała łapką i jakoś żyję :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw sty 31, 2013 22:30 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:
Lilka Mrau pisze:

Niech trzyma w takich miejscach telefon żeby Złosio nie dostał go w swoje łapki.
Ile to razy mój telefon spadł z szafki bo Ryśka go pacała łapką i jakoś żyję :mrgreen:

ale pewnie masz starszy model telefonu, który jest mocarny :d moim starym telefonem też kot rzucał na wszystkie strony i dalej działa, a ma 5 czy 6 lat ;) a teraz społeczeństwo jest nastawione na konsumpcjonizm = szybko kupić, szybko zużyć, szybko nabyć nowe... :p (taaaak, zboczenie związane ze studiami :P) więc jakość produktów się obniża, by przyspieszyć ten proces ;)

swoją nową zabawką nie dawałabym rzucać, ale nie mam też przesadnej trzęsiawki o niego ;) to tylko rzecz :p

Koczi

Post » Czw sty 31, 2013 22:31 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:
Lilka Mrau pisze:

U niego każde przewinienie Złosia jest pretekstem do marudzenia że to moja wina , ze to ja chcialam kota, ze obiecałam że nie narobi szkód itp ...A ten telefon ...coż w życiu bym takiego drogiego nie kupiła Oo ale on twierdzi że potrzebuje go do pracy bo to smartfon z opcjami jakie czesto są mu potrzebne a nie zawsze ma czas zeby np wyciagac laptopa itp lepsze to niż nowy telefon i osobno tablet...Ale plus jest taki że kiedy przyjdzie czas na przedluzenie jego abonamentu w Orange to ja dostane nowy telefon , bo mój nie daje już rady i wymięka a ja mam mixa , a w mixie aktualnie oferta jest koszmarna jesli chodzi o telefony :/

Lilka Mrau

Post » Czw sty 31, 2013 22:36 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

ja ostatnio też wyrzuciłam dużo pieniędzy na telefon, własnie smartfona i powiem, ze to bardzo wygodne, ale o ile ma się pakiet internetowy... powiadomienia z facebooka, maile i twittera odbieram od razu, a często piszą teraz do mnie osoby w związku z jakimiś notatkami, ocenami itd, więc to wygodne :D czytanie z worda i pdf też, w razie potrzeby nawet ściąganie staje się łatwiejsze... ;) raz na 6 lat można sobie pozwolić... bo ja jestem osobą, która piłuje sprzęt aż do 'zdechu' i dopiero wymienia ;)

Koczi

Post » Pt lut 01, 2013 0:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

:mrgreen: Ja jestem starej daty, dla mnie telefon ma po prostu dzwonić. A i tak chętnie go wyłączam.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 01, 2013 10:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Cześć Wam w piątkowy poranek .
Dziś ważny dzień , wyruszamy na poszukiwania kostiumu na balik, planowałam wypozyczyć ...to koszt 30 zł plus około 10 zł łącznie za bilety żeby dojechać do wypożyczalni, a kostiumy nie są za ciekawe.Więc doszłam do wniosku że sprubuję poszukać kostiumu w Tesco . A jeśli nic nie znajdę to trudno, wypożyczymy ....Tak więc po szkole postaram sie coś wymyślić.

A tu na prośbę Koczi :
Kark :
Obrazek
Stopa:
Obrazek
Kręgosłup :
Obrazek
Ramię :
Obrazek
Mam ich więcej ale nie wszystkie są do pokazania :))

Lilka Mrau

Post » Pt lut 01, 2013 11:28 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Hyyyyyy wdarłam się pierwsza do oglądania. Ciekawe, ciekawe dziary ma osóbka, która bardzo mi pomagała nim się naumiałam .... Ja nie mam "obrazków", ale Misio (syn) tak.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt lut 01, 2013 15:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Obrazek
Aarrrr!!!
Ostatnio edytowano Pt lut 01, 2013 15:23 przez Lilka Mrau, łącznie edytowano 1 raz

Lilka Mrau

Post » Pt lut 01, 2013 15:19 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Cześć Wam w piątkowy poranek .
Dziś ważny dzień , wyruszamy na poszukiwania kostiumu na balik, planowałam wypozyczyć ...to koszt 30 zł plus około 10 zł łącznie za bilety żeby dojechać do wypożyczalni, a kostiumy nie są za ciekawe.Więc doszłam do wniosku że sprubuję poszukać kostiumu w Tesco . A jeśli nic nie znajdę to trudno, wypożyczymy ....Tak więc po szkole postaram sie coś wymyślić.

A tu na prośbę Koczi :
Kark :
Obrazek
Stopa:
Obrazek
Kręgosłup :
Obrazek
Ramię :
Obrazek
Mam ich więcej ale nie wszystkie są do pokazania :))

Kurcze, ale masz tatuaże. :ok:
Pod wrażeniem jestem 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lut 01, 2013 15:21 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Obrazek

Zły ZŁosio :mrgreen:
Psystojny jesteś chłopaku :ok: :D
Koko zakochana :1luvu:
Obrazek

agusialublin