Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 20:37 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ale smutna mina :wink:
Haker by powiedział, poza - nareszcie można się wyspać

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lis 05, 2012 20:45 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lis 06, 2012 9:54 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosku, jesteś rycerzem, a Florcia to dama twojego serca :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 07, 2012 21:40 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Dzisiaj Duża odkryła moją małą tajemnicę :oops:
bo jak po południu nie biegnę na górę spać, tylko leżę sobie na dole, to może znaczyć, że czekam na ciocię. Ciocia przyszła, wymiziałem się, wygłaskałem i pobiegłem na górę. Spałem, a potem dostałem wołowinkę. Nadzorowałem, czy są odpowiednie kawałki, Duża nawet nie zdążyła wymyć noża i deski, a ja już zjadłem.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lis 07, 2012 21:43 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Noś, moja duża mówi, że jesteś super kotem.
Ja podobno taki fajny nie jestem i nie jem mięsa, żadnego.
Haker

Hannah12

Post » Śro lis 07, 2012 21:47 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Hannah12 pisze:Noś, moja duża mówi, że jesteś super kotem.
Ja podobno taki fajny nie jestem i nie jem mięsa, żadnego.
Haker

Haksiu. Bardzo lubię mięsko, przecież jestem mięsko coś tam. No i jestem młodym kotkiem i mięsko mi się należy. Na podwórku zawsze dostawałem mięsko, jak byłem młodszy, to ciocia dawała mi mielone mięsko. Potem już kawałki.
Jestem super, mojej cioci od razu łzy płyną, jak sobie o mnie myśli. Ze wzruszenia, że jestem taki kochany i grzeczny :oops:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lis 07, 2012 21:51 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Dzisiaj Duża odkryła moją małą tajemnicę :oops:
bo jak po południu nie biegnę na górę spać, tylko leżę sobie na dole, to może znaczyć, że czekam na ciocię. Ciocia przyszła, wymiziałem się, wygłaskałem i pobiegłem na górę. Spałem, a potem dostałem wołowinkę. Nadzorowałem, czy są odpowiednie kawałki, Duża nawet nie zdążyła wymyć noża i deski, a ja już zjadłem.
Noś

Jak z Basni 1001 nocy...

Szczesliwy kot.
B. bezdomny dzikot.
Cud.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro lis 07, 2012 21:58 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciociu Doroto :oops:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lis 07, 2012 22:09 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Noś, a ja od maleńkiego nie lubię mięsa.
Duża nawet uknuła teorię, że mnie matka porzuciła bo wiedziała, że nie ruszę mięsa i czym bym się żywił jako dziki kot. Na rybę bym polował?
Haker wega

Hannah12

Post » Śro lis 07, 2012 23:31 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Ciociu Doroto :oops:
Noś

Tak, chlopcze, tak.

Dorota

Post » Czw lis 08, 2012 20:04 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

To ja, Noś :D
ciocia dzisiaj przyniosła mięsko, a jedna ciocia powiedziała, że wynajmuję półkę w lodówce na mięsko dla bezdomniaków. To moi krewni.
Jako klasyczny dzikot czekałem na ciocię, wymiziałem się porządnie i bawiłem takim kwiatkiem na lodówkę, robionym podobno na szydełku.
Ciocia szybko musiała iść (poczęstowałem ciocię pysznym obiadem), wskoczyłem na górę spać, ale od razu zszedłem, jak się okazało, że trzeba miauknąć miaudobranoc.
Bo jestem dobrze wychowanym kotkiem urodzonym i wychowanym na śmietniku.
Noś, kotek domowy, były dzikun
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 10, 2012 17:32 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau.
Ciocia przyszła do mnie na obiad, podałem, a potem położyłem się i dałem wycałować cioci w nosek. Ciocia mówi, że Florka dzisiaj była w gabinecie.
A wczoraj wieczorem, jak moja duża wróciła w końcu do domu, to wysłaliśmy cioci sms-a, że właśnie mlaskam nad miską z serduszkami.
Lubię pełne miski :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 10, 2012 17:55 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Miau.
Ciocia przyszła do mnie na obiad, podałem, a potem położyłem się i dałem wycałować cioci w nosek. Ciocia mówi, że Florka dzisiaj była w gabinecie.
A wczoraj wieczorem, jak moja duża wróciła w końcu do domu, to wysłaliśmy cioci sms-a, że właśnie mlaskam nad miską z serduszkami.
Lubię pełne miski :D
Noś

Noś...
Dziki, dziki kot!

Dalas mu, malg, Życie!

Dorota

Post » Sob lis 10, 2012 22:42 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciocia jeszcze raz dla mnie przyszła, bo musiała zabrać zapasy dla swoich kotek. Już spałem po kolacji, ale szybko zbiegłem na dół, witać się. Jestem bardzo obowiązkowym kotkiem :D
Noś

To po prostu Wierny Kot Noś
ciocia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 10, 2012 22:47 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Ciocia jeszcze raz dla mnie przyszła, bo musiała zabrać zapasy dla swoich kotek. Już spałem po kolacji, ale szybko zbiegłem na dół, witać się. Jestem bardzo obowiązkowym kotkiem :D
Noś

To po prostu Wierny Kot Noś
ciocia

:lol: :lol: :ok:

Dorota

[poprzednia][następna]