Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 13, 2012 10:46 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Asiu,Busiu,Kasiu dzięki,że wpadacie pomimo zapracowania. :ok: :1luvu: Na razie wszystko bez zmian.Tylko ja mam bezsenne noce,a jak zasnę to mi się śni,że Kacper zagryza Zosię :roll: Muszę na niego uważać,bo jak jest wściekły to łapie kociaste za karczycho i przygniata do podłogi jak lwisko. 8O Kasiu miałaś szczęście,że trwało u ciebie tylko pół roku.U nas chłopaczyska leją się już prawie trzy lata,a i panienką też dokuczają.Zwłaszcza drobniutkiej Łateczce.Kupiłam nową karmę ( nie tą co ona dawała ) i kupał ładniejszy.U żadnych zwierzaków nie zauważyliśmy lokatorów,

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon sie 13, 2012 12:59 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Przeniosłam post rozliczeniowy ze str,45 na 50 ,by zapamiętać :oops: hmmm...skleroza :mrgreen:

Serdecznie dziękuję Wszystkim osobom ,które wspierają mnie w ciężkich chwilach dobrym słowem,podtrzymują na duchu na wątku i PW Oraz darczyńcom,bez których byłoby mi bardzo ciężko.Jeszcze raz wielkie dzięki,że jesteście ze mną i moimi kociastymi ponad rok .
:love:

Obrazek

Przyszedł przelew od Anonimowego :aniolek: Aniołka Lajli 300 zł.Pół na pół. :1luvu:

150 zł - na wizytę u weta , zaszczepienie Lajli,odrobaczenie i smakołyki dla dziewczyn. :love:
40 zł - Sygitka21 ( zakup na Pchlim Targu- na potrzeby Zosi ) :love:
.................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................
23 zł odrobaczanie
45 zł 3x suche.
37,50 ( 15 op.pasztecików ) mięsko.kurczaczek itd. nie pamiętam :lol:

Wpłaty darczyńców na Weta,analizy ,szczepienie,sterylkę itd.-dla Zosi która po roku wróciła z adopcji..
[/size]
150 zł ... od Anonimowego :aniolek:Aniołka Lajli :love:
55 zł...Mój bazarek ( kupujące : LimLim,EwaKa :love: )
70 zł...Broszka bazarek :love:
110 zł...Urwiniu bazarek :love: Fanty podarowali: urwiniu,agiag, oraz życzliwe osoby spoza forum :love:
............
385 zł. Ufffff jestem spokojna.Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. :1luvu:
-65 zł analizy
-120 zł sterylka
- 48 zł antybiotyki
-88 zł dermatolog , płn do przemywania,szczepienie Tricat
- 15 zł leki na wątrobę
- 37 zł Immunodol Cat
Ostatnio edytowano Czw paź 11, 2012 8:47 przez welina, łącznie edytowano 7 razy

welina

Post » Pon sie 13, 2012 18:35 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Dziś Zosia przyszła do mnie dwa razy na kolana.Były przytulanki i pierwszy raz usłyszałam jak mruczy. :lol:

welina

Post » Pon sie 13, 2012 18:41 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

Ewo, to koteńka bardzo szybko robi postępy.
Cieszę, się, że trauma nie zniszczyła w niej kociego przytulaka...
a wariatka to była od początku...
Zośki tak mają :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sie 13, 2012 19:37 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Pozdrawiam wieczornie, kochana. Jestem mocno do tyłu ze wszystkim. W środę teściowa przyjeżdża. Trzeba się szykować heh...
Super, że Zosiunia przyszła na kolanka. Coraz bardziej się otwiera, księżniczka :) :1luvu: :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto sie 14, 2012 10:07 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA .Nowe zdjęci

welina pisze:Dziś Zosia przyszła do mnie dwa razy na kolana.Były przytulanki i pierwszy raz usłyszałam jak mruczy. :lol:

A to miziak :mrgreen: Cudnego kotecka masz welinko :1luvu: :piwa:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto sie 14, 2012 11:41 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Kasiu przyszedł przelew z nadwyżką :1luvu: za zakup na Pchlim Targu na moje ZOO .Dzięki :ok: Wpiszę na górze ,że dla Zosi,bo chyba o niej myślałaś kupując. :lol:

welina

Post » Wto sie 14, 2012 11:49 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Oto, co myślałam: :mrgreen: ''etui na komórki! Jakie ładne! Łał, biorę!!!'' :wink: :piwa: :ok: Nie zastanawiałam się, na co pieniążki idą :smiech3:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto sie 14, 2012 12:03 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Zosiunia,księżniczka hmmmm 8) ............Co tu napisać :?: :?: :?: Może zacznę od końca.Nie jestem szczęśliwa,że zaczyna się do mnie przyzwyczajać.Na dwa koty mnie nie stać,gdy zaczynają chorować,a co dopiero na trzy.Niestety nikt mi nie zagwarantuje,że już nigdy nie będą chorować.Wiecie ile kosztuje leczenie :( Bardzo przeżywam,że przyjdzie czas następnej adopcji i następny jej straszny stres. :cry: Jest okropnym łobuziakiem.Pokój to jej terytorium i strasznie gania Lajlę.Wczoraj czarnulka wskoczyła na szafkę do papugi.Niestety drugi kot już się nie mieści,więc skok Zosi się nie udał.Zawisła na szafie.Musiałam ją ściągać,a ta wyła ze złości jak dziki kot 8O Dziś zrobiła mi i Niuni pobudkę o 4 rano.Myślałam,że papuga zejdzie na zawał.Toć to diablica, :strach: a nie Zosiunia ,czy księżniczka......

A mój kochany rudziaszek drapie i płacze pod drzwiami,że nie chcę go wpuścić. :cry: :cry: :cry:

welina

Post » Śro sie 15, 2012 10:38 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Broszka doszedł przelew 70 zł .Bardzo dziękuję Tobie i kupującym :1luvu:

Mała dostała cichej rujki.Obsikała mi fotel i daje się drapać koło ogona.Po tym poznałam,inaczej by mnie pogryzła.

welina

Post » Śro sie 15, 2012 10:45 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Troche się połapałam.. ale jakby nie do końca :mrgreen: albo niedokładnie czytałam, albo jestem ..hmm... mało rozgarnieta :twisted:
Ale jak już będę śledzić Was sukcesywnie, to może mi przejdzie :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sie 15, 2012 10:48 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Może podawaj jej proverę na wyciszenie rujki bo obsika Ci całe mieszkanie :roll:
Kiedy planujesz sterylkę?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro sie 15, 2012 10:51 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

morelowa pisze:Troche się połapałam.. ale jakby nie do końca :mrgreen: albo niedokładnie czytałam, albo jestem ..hmm... mało rozgarnieta :twisted:
Ale jak już będę śledzić Was sukcesywnie, to może mi przejdzie :wink:

Witaj ,a tu Ci niespodzianka. :ok: :piwa: A w czym się nie połapałaś ?

welina

Post » Śro sie 15, 2012 11:05 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Broszka pisze:Może podawaj jej proverę na wyciszenie rujki bo obsika Ci całe mieszkanie :roll:
Kiedy planujesz sterylkę?

Jak obsika to jeden pokój.Właśnie psikam odstraszaczem,ale czy pomoże????Na razie dopóki nie jest zaszczepiona,nie wypuszczam na mieszkanie,Choć wszystkie zwierzaki na dzień dzisiejszy są zdrowe,ale boję się o nią.Gdyby napadło ją 5 kotów i pies byłaby biedna,Odrobaczana ferajna - no kiedy :oops: skleroza muszę zajrzeć na poprzednie posty.Za dwa tygodnie po odrobaczania miałam jechać na badania do Weta,zrobić analizy ,zaszczepić Tricatem i umawiać się na sterylkę.Wychodzi,że we wrześniu,Provera to u Weta :?:Nie wiem,czy dziś gdzieś w pobliżu otwarte.

welina

Post » Śro sie 15, 2012 11:19 Re: Lajla I Kacper moje wiewióry.ZOSIA WRÓCIŁA Z ADOPCJI.

Provera w aptece ale musisz mieć receptę od Weta.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]