Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2012 19:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Może te rude to już mają takie dziwne smaki i już :? .

jak był mała kluska ok 2miesięczna to mi wyjadał bób, az do krwi mnie wtedy udziabał tak łapczywie sie rzucił na to. A moze on jest wegetarianin a ja mu na siłe karze mięso jeść
bo on nie przepada - zlizuje sosy, galarety ale mięso to tak ni ebardzo mu idzie
jutro dostanie spzinaczek z pyrami :ryk:

chyba czmychne sobie juz bo mały mi lezy pod nogami, nie chce iść sam leżeć więc ide z nim, jak nie zasne to może wróce, a jak nie to dobranoc
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob maja 05, 2012 20:05 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Jakby co, to śpij dobrze :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob maja 05, 2012 20:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Bardzo lubię różne rzeczy: bób, kalafiorka, kawkę, płatki, masełko czosnkowe, suchą bułkę.
Frania łaciata czarno-biała
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 05, 2012 20:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Dobranoc Karolko;
Mnie sie nigdy nie udalo nie zasnąć przy dzieciach :) Ale to było tak dawno...
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Sob maja 05, 2012 20:41 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Też pamiętam, jak w środku nocy budziłam się obok mojej córki w jej łóżeczku :lol: Od tego czasu minęło wiele lat, a ciągle jeszcze lubi, jak do niej wieczorem na pogaduszki przychodzę :D A to już prawie szesnastka :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob maja 05, 2012 20:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć Karolku ze śpiochami....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 05, 2012 21:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 06, 2012 5:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Jakby co, to śpij dobrze :1luvu: .

a pospapalam ale mnie obudzono jak zwykle 4 i 5 bo trzeba niwidzalne gowna zasypac i pogonic sie po domu, ale teraz wlasnie sie uwalili na oknie żeby spac wiec poczekam az zasna i zaczne ich budzic :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

o,skąd ja to znam??
u nas dziś imprezka- Gina kończy 5 lat, a wydaje mi się, że niedawno Ola przyniosła ją w kieszeni..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie maja 06, 2012 5:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Bardzo lubię różne rzeczy: bób, kalafiorka, kawkę, płatki, masełko czosnkowe, suchą bułkę.
Frania łaciata czarno-biała

pieczywa nie chcą, masełko zwykle lubią, ale slyszalam ze sa koty co lubia kiszone ogórki i kapuste
mój pies to jadł wszystko co w danym momencie ja jadłam, jadłam banana - zjadła banana, jadłam marchewke - zjadła marchewke, tak samo ogórki, arbuzy itp.

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

ewka63 pisze:Dobranoc Karolko;
Mnie sie nigdy nie udalo nie zasnąć przy dzieciach :) Ale to było tak dawno...

no ja zwykle też przespie te jego bajki i budze sie to on juz śpi wieć wstaje i ide sie myć ale ostatnio to sie budze nad ranem jak budzik zadzwoni - po 4tej to jeszcze malo kontaktuje wiec nie widze ze ja w ubraniach jeszcze. Dlatego ostatnio to kolo 19-20 sie kąpie i w pizame ubieram

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Też pamiętam, jak w środku nocy budziłam się obok mojej córki w jej łóżeczku :lol: Od tego czasu minęło wiele lat, a ciągle jeszcze lubi, jak do niej wieczorem na pogaduszki przychodzę :D A to już prawie szesnastka :mrgreen:

ale w takim drwenianym sie kladlac z płotkiem ?? jak ty tam wlazłaś?

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Cześć Karolku ze śpiochami....

heja
włąsnie leża i zasypiaja wiec na nich cmokam i sycze
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie
a ja jestem zołza :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

rany jakie ty masz oczyska :1luvu:

Karolek(ona)

Post » Nie maja 06, 2012 5:59 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

mamaGiny pisze:o,skąd ja to znam??
u nas dziś imprezka- Gina kończy 5 lat, a wydaje mi się, że niedawno Ola przyniosła ją w kieszeni..

hehe - to pełnoletnia juz jest nie jak na kocie lata?
mozna jej polać szamopnu :ryk:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]