juana pisze:No też nie myślę. Tylko wczoraj usłyszałam, że w moim wieku powinnam brać jak leci i nie wybrzydzać. Bardzo namolnie namawiano mnie na ten portal
. A ja posłuchałam i... na tym koniec
.
Ale mi rada, pchiii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:No też nie myślę. Tylko wczoraj usłyszałam, że w moim wieku powinnam brać jak leci i nie wybrzydzać. Bardzo namolnie namawiano mnie na ten portal
.
juana pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Żaden, powtarzam żaden facet, nie dorasta kotu nawet do opuszków łapek.
RZEKŁAM![]()
Święte słowa Waćpani Dobrodziki
No też nie myślę. Tylko wczoraj usłyszałam, że w moim wieku powinnam brać jak leci i nie wybrzydzać. Bardzo namolnie namawiano mnie na ten portal
.
Erin pisze:juana pisze:No też nie myślę. Tylko wczoraj usłyszałam, że w moim wieku powinnam brać jak leci i nie wybrzydzać. Bardzo namolnie namawiano mnie na ten portal
.
Ale mi rada, pchiii![]()
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Żaden, powtarzam żaden facet, nie dorasta kotu nawet do opuszków łapek.
RZEKŁAM![]()
No też nie myślę. Tylko wczoraj usłyszałam, że w moim wieku powinnam brać jak leci i nie wybrzydzać. Bardzo namolnie namawiano mnie na ten portal
.
NALEŻY wybrzydzać. Lepiej być spełnioną singielką niż zaszczutą mężatką (ok, jest mnóstwo porządnych facetów, ale tacy się żenią z przebiernymi, te noiewymagające zadowalają się beleczem)
rudy kociak pisze:MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Żaden, powtarzam żaden facet, nie dorasta kotu nawet do opuszków łapek.
RZEKŁAM![]()
.
NALEŻY wybrzydzać. Lepiej być spełnioną singielką niż zaszczutą mężatką (ok, jest mnóstwo porządnych facetów, ale tacy się żenią z przebiernymi, te noiewymagające zadowalają się beleczem)
Mąż to nie skarpetki,że jak zużyją się to pobiegniesz po drugie.Ja takie rady otrzymywałam też,ale za każdym razem radziłam zmienić płytę,bo tamta zacięła
rudy kociak pisze:MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Żaden, powtarzam żaden facet, nie dorasta kotu nawet do opuszków łapek.
RZEKŁAM![]()
.
Mąż to nie skarpetki,że jak zużyją się to pobiegniesz po drugie.Ja takie rady otrzymywałam też,ale za każdym razem radziłam zmienić płytę,bo tamta zacięła
rudy kociak pisze:O rany!!!!!!!!!!! To ja za rok piąty krzyżyk na karku co ja mam powiedzieć,jeszcze pewnie ci gadają o instynkcie macierzyńskim
![]()
jakbym słyszała dalszych i bliższych członków mojej rodziny.
juana pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Żaden, powtarzam żaden facet, nie dorasta kotu nawet do opuszków łapek.
RZEKŁAM![]()
.
juana pisze:MalgWroclaw pisze:Rysiu, nie pozwala Ci pisać?
Fasolka
Cześć Fasolko![]()
Pozwala tylko dużo śpię w dzień![]()
No dobraaaaaaaaaaaaaa. Już się wyspałem![]()
Ryszard
rudy kociak pisze:O rany!!!!!!!!!!! To ja za rok piąty krzyżyk na karku co ja mam powiedzieć,jeszcze pewnie ci gadają o instynkcie macierzyńskim
![]()
jakbym słyszała dalszych i bliższych członków mojej rodziny.
rudy kociak pisze:Moja mama urodziła mojego brata mając lat trzydzieści,mnie mając lat trzydzieści trzy.W tej chwili ma dwie wnuczki od brata.Jedna z nich będzie broniła pracę magisterską,a druga za rok będzie panią inżynier jak dobrze pójdzie.Teraz to zupełnie normalne,że kobieta rodzi pierwsze dziecko w okolicach trzydziestki lub po.Rachunek jest prosty,jak kończy studia to ma 24-25 lat,później musi znaleźć jakąś robotę i trochę w niej okrzepnąć i znaleźć odpowiedniego człowieka do zawarcia związku małżeńskiego.Skończyły się czasy kiedy kobieta 23-letnia jest starą panną,nawet lekarze ginekolodzy już nie używają określenia stara pierwiastka w stosunku do trzydziestoletnich rodzących kobiet po raz pierwszy.
ninakiler pisze:rudy kociak pisze:Moja mama urodziła mojego brata mając lat trzydzieści,mnie mając lat trzydzieści trzy.W tej chwili ma dwie wnuczki od brata.Jedna z nich będzie broniła pracę magisterską,a druga za rok będzie panią inżynier jak dobrze pójdzie.Teraz to zupełnie normalne,że kobieta rodzi pierwsze dziecko w okolicach trzydziestki lub po.Rachunek jest prosty,jak kończy studia to ma 24-25 lat,później musi znaleźć jakąś robotę i trochę w niej okrzepnąć i znaleźć odpowiedniego człowieka do zawarcia związku małżeńskiego.Skończyły się czasy kiedy kobieta 23-letnia jest starą panną,nawet lekarze ginekolodzy już nie używają określenia stara pierwiastka w stosunku do trzydziestoletnich rodzących kobiet po raz pierwszy.
no coz ja ostatnio spotkalam sie ze stwierdzeniem swojego ginekologa zeby sie pospieszyla z dzieckiem... bo pozniej moze byc roznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości