Witajcie kochane! Mała Adele siedzi cichutko w łazience,pomiaukuje od czasu do czasu,ale nie było siooo-martwię sie trochę Chrupek znów po nocy ubyło,wody też,nie jest specjalnie spanikowana,wzięta na ręce nie wyrywa się.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasieńko, nie martw się na zapas. Koteńka musi przywyknąć do nowej sytuacji. Trzymam kciuki za sioooo Buziaczki Kochana i miłego dnia U nas pogoda jest tak paskudna, że czubka nosa nie chce się z domu wychylić
Witaj Kasiulku! Wiem,że mała jest zagubiona,że trzeba czasu, by poczuła sie pewniej,ale wiesz jak to ze mną jest-chciałabym żeby było dobrze tu i teraz!
U nas +8 stopni, szaro,ale ciepło-cieszę sie bardzo, bo to kolejny dzień do przodu bez śniegu i mrozu! Kociny i inne zwierzęta mają lepiej!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Chciałam się u Was zameldować i wisi mi wszystko,a potem znika-biała strona się pokazuje Chyba serwery przeciążone-no nic-zobaczę w czasie pory obiadowej-może ludzie do stołów zasiądą,to będzie łatwiej!