Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 12:45 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:dbaj dbaj o niego *!!!! być może to ostatni w rodzinie, mój siedzi w lodówce i płacze z głodu, u Eli najprawdopodobniej już nie dycha, Justyny juz dawno trup...

*znaczy się mam na myśli Zakwasa, nie Idziego :)

znaczy, o Idziego nie muszę dbać?!
a Zakwasa dopieszczam

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto lut 21, 2012 12:47 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

czy kulka miała być na wędce, czy na patyku? bo była tylko na patyku, to ją kupiłam. Jak Bezikowi się nie spodoba, to kupię na wędce

jej siostra

Post » Wto lut 21, 2012 12:48 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:
paw pisze:dbaj dbaj o niego *!!!! być może to ostatni w rodzinie, mój siedzi w lodówce i płacze z głodu, u Eli najprawdopodobniej już nie dycha, Justyny juz dawno trup...

Jak nie jak tak?! O Idziego dbać mus jest!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 21, 2012 12:53 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

miszelina pisze:
jej siostra pisze:

Jak nie jak tak?! O Idziego dbać mus jest!

też tak sondzem :D

jej siostra

Post » Wto lut 21, 2012 12:58 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jej siostra pisze:czy kulka miała być na wędce, czy na patyku? bo była tylko na patyku, to ją kupiłam. Jak Bezikowi się nie spodoba, to kupię na wędce

zdecydowanie na wędce, taka jak tu http://www.youtube.com/watch?v=oeUDX4Gc-CU

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Wto lut 21, 2012 13:00 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:
jej siostra pisze:czy kulka miała być na wędce, czy na patyku? bo była tylko na patyku, to ją kupiłam. Jak Bezikowi się nie spodoba, to kupię na wędce

zdecydowanie na wędce, taka jak tu http://www.youtube.com/watch?v=oeUDX4Gc-CU

dobra, to zamówię

jej siostra

Post » Śro lut 22, 2012 16:14 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

no właśnie - odwiedziła nas miła pani ale czy z tego zakwasu będzie chleb to zobaczymy... ona i jej nastoletni syn wypatrzyli Dyźka w galerii, zrobił na nich duże wrażenie . syn chciałby mieć kota którego można ponosić i poprzytulać - a to nie do końca charakterystyka Dyźka jest - tzn pozwoli, ale bez wielkiego entuzjazmu, albo jak sam będzie miał ochotę. Poza tym Dyziek potrzebuje sporo czasu na aklimatyzację - co udowodnił, większą część pobytu gościa u nas spędzając za łóżkiem. potem łaskawie zjadł trochę kabanosika, odmówił pokazania jak bawi się wędka i schował się do szafy... ej Dyziek, Dyziek... Bezik świetnie, ładował się na kolana i łowił kabanosa, pozwolił grzecznie zakropić oczko i polował na wędkę. Wyjątkowo moje też się nie chowały, tylko bohater dnia. ech koty, koty...

paw

Post » Śro lut 22, 2012 16:30 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

bo un siem już zadomowił i kce u ciebie ostać :D

jej siostra

Post » Śro lut 22, 2012 16:35 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

też tak podejrzewam, on nie lubi zmian.. :( wię pewnie mu się by spodobało że oczko Bezika bez zmian, mimo kropelek :( jedyna dobra wiadomość że zakwas przeżył...

paw

Post » Śro lut 22, 2012 16:38 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

a Tobie jeszcze mało
widziałam Lenkę

jej siostra

Post » Śro lut 22, 2012 16:43 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jaką znowuż Lenkę??? kotów mi już nie mało - wystarczy :roll:

paw

Post » Śro lut 22, 2012 16:46 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

mam otwartą stronę http:[url]//www.schronisko.krakow.pl/bigPicture.php?id=2052[/url]

jej siostra

Post » Śro lut 22, 2012 17:47 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Się pozwolę przywitac w wącie i zasiąść w kąciku podczytywacza.Kapitalny watek,zdjecia opisy rewelka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Czytając w trakcie trafiłam na [*]
Śpij spokojnie Kiciu :( piękna byłaś

Wykałaczka :1luvu: :oops: :oops: :oops: moja słabość :oops: :oops: :oops: :oops:

i przy okazji dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: za głosiki na moją miłość :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano Śro lut 22, 2012 17:56 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 22, 2012 17:56 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:też tak podejrzewam, on nie lubi zmian.. :( wię pewnie mu się by spodobało że oczko Bezika bez zmian, mimo kropelek :( jedyna dobra wiadomość że zakwas przeżył...

to co, chcesz chleb z następnego pieczenia, czy sama działasz?

jej siostra

Post » Śro lut 22, 2012 17:58 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Myszolandia pisze:Się pozwolę przywitac w wącie i zasiąść w kąciku podczytywacza.Kapitalny watek,zdjecia opisy rewelka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Czytając w trakcie trafiłam na [*]
Śpij spokojnie Kiciu :( piękna byłaś

Wykałaczka :1luvu: :oops: :oops: :oops: moja słabość :oops: :oops: :oops: :oops:

i przy okazji dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: za głosiki na moją miłość :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

obie piękne były...

jej siostra

[poprzednia][następna]