anulka111 pisze:Zadnego rozczłonkowywania Smakusi nie bedzie![]()
Po powrocie wszystko powiem moim kotom
Dobrze możesz powiedziec ,tylko nie zapomnij wymiziac ich porządnie od nas

A co zrobimy ze Smakusią to już nasza sprawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:kalair pisze:kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
Biorę Gucia i Smakusię![]()
Tylko nie mam zmywarki!Czy to mnie dyskwalifikuje jak bycie DT lub DS dla kociaków Anulki
A Ty tu co? Smakusia moja , jakbyś nie wiedziała.
Ja byłam pierwszaAle będę Tobie" pożyczac "Smakusię
albo podzielimy się nią po połowie ,zgoda
MariaD pisze:Mam propozycję dla sky-fifi - po przelaniu wyznaczonej kwoty na potrzebujące koty - anulka111 wyznacza beneficjenta - dostanie skany książeczek zdrowia kotów anulka111.![]()
![]()
anulka111 - zgadzasz się?
Książeczek zdrowia moich futer nie chcesz za kaskę na Jokota obejrzeć? Skaner mam.Za stówkę od sztuki już robię skany.
Zniżka za 4 sztuki.
kotka doroty pisze:kalair pisze:kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
Biorę Gucia i Smakusię![]()
Tylko nie mam zmywarki!Czy to mnie dyskwalifikuje jak bycie DT lub DS dla kociaków Anulki
A Ty tu co? Smakusia moja , jakbyś nie wiedziała.
Ja byłam pierwszaAle będę Tobie" pożyczac "Smakusię
albo podzielimy się nią po połowie ,zgoda
MariaD pisze:casica - nie rozumiemy się, zgoda.
Z czym się przeciętnemu Kowalskiemu kojarzy dachowiec?
Z kotem latajacym po podwórku, często brudnym i zapchlonym, sikającym śmierdzaco na wszystko wokół. A jeżeli nawet go ma w domu to rzadko traktuje tak jak w dużym procencie miauowicze - jako towarzysza i przyjaciela. Raczej jako "sierściucha" uciążliwego czasami i zostawiajacego sierść wokół i po ktorym trzeba sprzątać.
MariaD pisze:I przeciętny Kowalski idąc na wystawę kotów i widząc pieknego dachowca wygrywajacego BIS może ciutek zmienić swój pogląd na dachowce.
MariaD pisze:Kolejna sprawa - stoiska z karmami i innymi duperelami kocimi. Nie uświadczysz tam Whiskasa czy Kitekata. Tam są karmy z średniej i wyższej półki. Promocja dobrego żywienia.
MariaD pisze:Tak, rasowce sa kocią niszą - zgadzam się z tym. Ale gdzie promować same dachowce? Organizacja najprostszego pokazu to koszty i kupa roboty.
Dlatego dobrze by było by dachowce też brały udział w wystawach w licznej populacji.casica pisze:Wybaczcie, ale jeśli tam właśnie ludzie dowiadują się, że kot dachowiec może być równie ładny, to pytanie brzmi - kto na te wystawy chodzi i dlaczego akurat upośledzeni?
Posiedź przy klatce jakiegoś utytułowanego dachowca, który ma klatkę zastawioną pucharami a zobaczysz szok i zdumienie na ludzkich twarzach. Że jak to? Że ze śmietnika/ulicy/piwnicy* (*niepotrzebne skreślić). I sporo: "a mój taki sam, to wygrywałby?".
Zmienia się spojrzenie na tego "sierściucha" w domu.
Zofia&Sasza pisze:MariaD pisze:Mam propozycję dla sky-fifi - po przelaniu wyznaczonej kwoty na potrzebujące koty - anulka111 wyznacza beneficjenta - dostanie skany książeczek zdrowia kotów anulka111.![]()
![]()
anulka111 - zgadzasz się?
Książeczek zdrowia moich futer nie chcesz za kaskę na Jokota obejrzeć? Skaner mam.Za stówkę od sztuki już robię skany.
Zniżka za 4 sztuki.
PomyłkaSkany można dostać wyłącznie finansując koty skanującego...
To pisałam ja - łoś
casica pisze:(...)
Wistra - dla mnie Twój kot to nr 1Piękny
anulka111 pisze:A po coBędzie miała o czym myśleć
-może tez wreszcie przeczyta wątek moich kotow ,bo kolejny raz twierdzi,ze przeczytała ,a pytaniami udowadnia ,ze jednak nie.
Wnioski:
1. klopoty z czytaniem ze zrozumieniem![]()
2. nie umie czytać![]()
3. kłamie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości