Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 21:31 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

vega, zeskanuj artykuł i wrzuć na forum :mrgreen: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt sty 21, 2011 21:37 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Format A-4 trochę ciężko zeskanować :roll: Zobaczę, co da się zrobić, jak TŻ skończy eksploatować Skypa...

Zdjęcie Glamurka w artykuliku jest boskie :1luvu:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt sty 21, 2011 21:49 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

A4 to "zwykła" kartka, z A3 może być trudniej, ale dacie radę ;) :ok:

Alyaa

Post » Pt sty 21, 2011 22:28 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

:oops: :oops: Pochrzaniło mi się w pisaniu... Miało być, że A-3.
Skan już mam w dwóch częściach :mrgreen: Tylko jeszcze imageschack musi przyjąć obraz :roll:
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 21, 2011 23:49 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Part one za Chiny nie chce się załadować, ale Part Two z NAJWAŻNIEJSZYM tekstem jest :mrgreen: :mrgreen: :ok: Oto link: http://picasaweb.google.com/lh/photo/wnnxFQ07_owcALMI0BJ0EQ?feat=directlink Miłej lektoorki :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Pt sty 21, 2011 23:54 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

No no 8) , z naszego Wielbłądzia cicha woda - tu niby kochanka wychodzi szukać a tu proszę , TŻ-t jest 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 21, 2011 23:58 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

bubor pisze:No no 8) , z naszego Wielbłądzia cicha woda - tu niby kochanka wychodzi szukać a tu proszę , TŻ-t jest 8) :wink:

Jedno drugiego niby nie wyklucza :wink:
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 22, 2011 0:01 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

A z kiedy jest gazeta ? , bo na poszukiwania wyruszyła przedwczoraj :mrgreen:
:oops: Już wczorajsza czyli teoretycznie wszystko jest możliwe 8)

bubor

Post » Sob sty 22, 2011 0:11 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

A teraz noc poślubna i dlatego Wielbłądzio na forum nie pisze :mrgreen:

Alyaa

Post » Sob sty 22, 2011 0:15 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Nie zaprosiła by nas na zaślubiny ? :roll:

bubor

Post » Sob sty 22, 2011 0:39 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

Alyaa

Post » Sob sty 22, 2011 0:45 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

bubor

Post » Sob sty 22, 2011 0:49 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

vega29 pisze:Roxette, owszem, owszem - aczkolwiek bardziej przywiązana jestem do The Cranberries, U2... w czasach durnej młodości natomiast bezapelacyjnie prym wiodła Madonna i Bon Jovi, jak również: Aerosmith, Guns'N'Roses, Mariah Carrey, Celine Dion, Whitney Houston, Brian Adams, Hey, Ira, Kult, Edyta Bartosiewicz i dziesiątki innych :mrgreen:

Z tego wszystkiego lubiłam Aerosmith, Whitney i Heya. Do Heya przyznaję się zresztą do dziś, Kasia Nosowska jest ogólnie genialna :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 22, 2011 0:56 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

vega29 pisze:Part one za Chiny nie chce się załadować, ale Part Two z NAJWAŻNIEJSZYM tekstem jest :mrgreen: :mrgreen: :ok: Oto link: http://picasaweb.google.com/lh/photo/wnnxFQ07_owcALMI0BJ0EQ?feat=directlink Miłej lektoorki :mrgreen:

8O
Jak Cię pitolę :ryk: :ryk: :ryk:
Nie wiem, która z 'ostródzkich' dziewczyn to pisała, ale jeśli się dowiem, to ubiję :twisted: :wink:
Owszem, pisałam im o tym, że mam prawie same czarne i trudno byłoby się doliczyć, ale słowo Wam daję, ja o OJCU to pisałam, nie o żadnym mężu :roll: :ryk:

vega29 pisze:
bubor pisze:No no 8) , z naszego Wielbłądzia cicha woda - tu niby kochanka wychodzi szukać a tu proszę , TŻ-t jest 8) :wink:

Jedno drugiego niby nie wyklucza :wink:

To samo chciałam napisać.
Paweł, widzisz gdzieś jakiś problem/przeszkodę (tzn. w tym szukaniu kochanka, kiedy ma się już jednego - i tylko jednego :mrgreen: chłopa) 8) ...?

bubor pisze:
Alyaa pisze:1. Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię :wink:
2. Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie :1luvu:

3. Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

1. Zgadza się. Musiał być błyskawiczny. Nie umiałam się skutecznie zabezpieczyć, zaliczyłam wpadkę i spodziewam się następnego czarnego koczura :mrgreen:
2. Jak zawsze Kochanie, jak zawsze 8)
3. :oops:
Paweł, zakochałeś się we mnie czy co :mrgreen: ???

Alyaa pisze:A teraz noc poślubna i dlatego Wielbłądzio na forum nie pisze :mrgreen:

Taaa. Chyba, że z tymi moimi dwoma, co to zawsze mogą (albo jeszcze z czym innym, ale to już detal na pewne ukryte podforum :mrgreen: ). :roll: :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 1:25 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Kochani, dzięki Wam wszystkim za poprawienie mi humoru :1luvu:
A Tobie Vega w szczególności, za ten artykuł :wink:
Głowa boli mnie nadal, od wczorajszego popołudnia praktycznie bez przerwy :( Boli naprawdę koszmarnie, aż do mdłości :( , nie da się robić kompletnie nic poza leżeniem i gapieniem się w sufit (bo kiedy leży się na boku, boli jeszcze bardziej :roll: ).
W dzień byłam w ZUS-ie, gdzie dowiedziałam się, że mój styczniowy zasiłek dostanę najwcześniej za jakieś półtora miesiąca (były zakład pracy musi im coś tam jeszcze dostarczyć i dopiero od tego momentu w ciągu 30 dni, a pismo o to coś wysłali do mojego Urzędu dopiero przedwczoraj :twisted: ). Bomba. Po wyjściu stamtąd od razu poryczałam się z bezsilności, to pewnie dlatego łeb zaczął boleć jeszcze bardziej....
Nie mam pojęcia, za co będziemy żyć :( Tzn. koty, o ile żaden nie zachoruje jakoś bardzo poważnie (=drogo), na szczęście mają jeszcze zapas żarcia na jakieś minimum 3-4 miesiące, ale ja... Nie wiem, naprawdę nie wiem. Dzisiaj jestem od rana o dwóch Pawełkach (toffi i adwokat), jednym średnim bananie i paru toruńskich pierniczkach w lukrze :roll: :oops: ...

Na dobranoc kilka z moich ulubionych :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=PzozdbAb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=DPblBARyRyw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=U3--Jrsr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=LIXDZrgz ... re=related
Taki cudowny głos miała przed chorobą :( ...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]