Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 18:10 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

No to wiecie juz z czym i jak walczyć!
A z Bonusika baaardzo sie cieszę! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 12, 2010 18:12 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

ucałuj proszę Sylwka, ale jeśli to aluzja, to na razie nic z tego - jak wlazłam we wtorek do KOTłowni, tak siedzę i nie wiem kiedy wyjdę
Dziś próbowałam wtulić Lalunię moim rodzicom, znajomej moich rodziców, znajomym znajomej moich rodziców i pewnemu panu z Lanckorony, który zagłaskał kota i ten mu się wyprowadził do innej znajomej :-)
A poza tym czy Sylwek nie ma u was najlepiej?
:)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie gru 12, 2010 18:14 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Pozytywka, UWIELBIAM Twoje posty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 12, 2010 18:16 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

No co? 8O
Przecież Bono wygrał główną nagrodę, to Sylwusiowi też się należy, nie?

pozytywka

Post » Nie gru 12, 2010 18:20 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Sylwuś nie robi afery o zmiany, jemu w zasadzie obojętne kto, jak byle by pozwolił szaleć, dał jeść, przytulił, a jeszcze lepiej jakby miał kota :)
Bono jest psychicznie bardzo delikatny. Dla niego najmniejsza zmiana to olbrzymi stres

pozytywka pisze:No co? 8O

Piszesz tak fajnie, z takim humorem, że zawsze Twoje posty poprawiają mi humor :1luvu: :1luvu:

WarKotka

Post » Nie gru 12, 2010 18:21 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Raczej chodziło mi o to, że jakbym była kotem, to chciałabym u was znaleźć DS

zawsze miło, rozśmieszyć czytelnika :)

pozytywka

Post » Nie gru 12, 2010 18:25 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

jak się nikt chętny nie znajdzie to Miśka i Sylwek zostaną, trudno. Czasami, jak rozmawiam z innymi "kociarzami" (co to miau.pl nie znają) odnoszę wrażenie, że nasze koty to mają faktycznie z nami raj na ziemi - bo nie każdy chce spać z kotem w łóżku, tymczasem - ostatnimi czasy - to nie one ze mną, a ja z nimi śpię w łóżku i dziękuję bogu, ze robią mi jako tako miejsce. Nie każdy zgadza się, żeby im kot skakał po blatach, stołach - u nas nawet nam do talerzy zaglądają. I w ogóle u nas robią co chcą :mrgreen:

WarKotka

Post » Nie gru 12, 2010 18:29 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Tak mi się własnie wydawało :-)
Ale po za tym od was bije takie ciepełko, jak od zwiniętego w kłębek kotka
O Fuczku z Siostrzyczką podczytywałam od początku i dzieci wołałam, żeby poczytały ze mną i wujka Lorda zobaczyły jak się opiekuje małymi
Nie mogłam się doliczyc ile jest wujków, czasem cos mi się nie zgadzało w rachunkach - a teraz juz wiem - wy jesteście kotami opiekującymi sie innymi kotami, prawda?

pozytywka

Post » Nie gru 12, 2010 18:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

prawda :)

WarKotka

Post » Nie gru 12, 2010 18:32 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

:spin2:
Wiedziałam!!!!

pozytywka

Post » Nie gru 12, 2010 19:02 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Bono w ramach opieki nad Lordem :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=Oq_SFfWRkks

WarKotka

Post » Nie gru 12, 2010 19:05 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

O rany, ale nowina...
Jesteście pewni?
Lepiej to Bonusik nie będzie miał nigdzie... :wink:
I na pewno traktuje Was i Wasz dom jak własny :ok:
To już przecież kawał czasu minął...
Od jak dawna jest z Wami?
I tak naprawdę ... trochę się cieszę, a trochę mi smutno, bo cały czas pamiętam kto miał wtedy jechac z Wami... Bonus wygrał los na loterii :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie gru 12, 2010 19:08 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Marta, proszę, napisz mi po polsku co jest Księzniczce, bo z tego co napisaliście nic nie rozumie :cry:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie gru 12, 2010 19:10 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Anetko, od 13 października ur.
Jesteśmy pewni, to jest przemyśliwane od kilku miesięcy, we wszystkie strony, na wszystkie sposoby i warianty
Ja nawet rybki przemyśliwałam paręnaście tygodni i w końcu stwierdziłam, że jednak ich nie chcę ;) Bona chcemy ;)

Ewa ja też :roll: Jest mała ilość gronkowca, ale ona nie powinna wpływać na cokolwiek, a ten enterococus to dla mnie czarna magia :(. Księżniczka już nie kicha i to w zasadzie dla nas najważniejsze, pozostałe koty zdrowe

WarKotka

Post » Nie gru 12, 2010 19:16 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Anetko ty mnie nawet nie przypominaj :evil:

Ewo, nie ma sięczym przejmować, powinna na samym Immunodolu do siebie dojść, możliwe że ta infekcja była spowodowana antybiotykami na chlamydie
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]