Rudi - nasz śliczniutki ;) Dokociliśmy się! ;) Pysia str 57

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 18:42 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Ja muszę dziewczynkę.....
Ale babojago jak już będę robić tournee to mogę o Będzin zahaczyć - kces? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 03, 2011 18:46 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Kiedy szukaliśmy rok temu kota marzyłam o rudym lub pingwinku, w drugiej kolejności myślałam o całym czarnym. I tak trafił do nas Rosen - krówka :mrgreen: W tym roku przybyła burasia (nie przepadałam za typowymi buraskami :lol: ). Kiedy ktoś przychodzi do nas pierwszy raz zachwyca się Kubą (burawy marmurek), ale szybko zmienia się to w fascynację zachowaniem Rosena. Trafili nam się też goście, którzy od wejścia zakochali się w Rosenie! Nazwali go indiańskim kotem (z powodu umaszczenia przypominającego konie w westernach :wink: ). Byli zauroczeni, mówili, że nigdy wcześniej nie widzieli kota-krówki. Kolor kota to nie wszystko - musi być "to coś", musi zaiskrzyć :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon sty 03, 2011 18:48 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

mmk pisze: Kolor kota to nie wszystko - musi być "to coś", musi zaiskrzyć :wink:

I chyba dokładnie tak jest :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon sty 03, 2011 19:12 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

babajaga pisze:Shiro weź Romusia :cry:

A nigdy w życiu.....:-)
To znaczy nie tak.........Romusiowi fakt znaleźć domu nie mogę.........podobnie jak najcudowniejszemu kotu pod słońcem czyli Trójłapnemu Ryśkowi........Jednakże jeśli w sprawie tych kotów zadzwonią 4 osoby, to 3 z nich będą wzglednie normalne.

Na 385 000 telefonów w sprawie Owcy będzie 384 999 takie że .........ech szkoda gadać. Statystycznie udowodnione. Im ładniejszy kot tym wiecej głupoli przyciąga.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sty 03, 2011 19:14 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Neigh pisze:

To znaczy nie tak.........Romusiowi fakt znaleźć domu nie mogę.........podobnie jak najcudowniejszemu kotu pod słońcem czyli Trójłapnemu Ryśkowi........Jednakże jeśli w sprawie tych kotów zadzwonią 4 osoby, to 3 z nich będą wzglednie normalne.

Na 385 000 telefonów w sprawie Owcy będzie 384 999 takie że .........ech szkoda gadać. Statystycznie udowodnione. Im ładniejszy kot tym wiecej głupoli przyciąga.....

Prawda.... :? Ale wiesz, to była wersja oprócz, a nie zamiast... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon sty 03, 2011 19:20 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

pomponmama pisze:
Neigh pisze:

Prawda.... :? Ale wiesz, to była wersja oprócz, a nie zamiast... :twisted:

A to bardzo proszę:-) W sumie do 3 razy sztuka......

Przy okazji.......dzieeeeeeeeewczynyyyyyyyy a nie wiecie o jakimś faaaaaajnym takim domu, co by chciał niesamowicie ubarwionego kota z przewagą białego....? O Cynamonie mówię.....To mój życiowy wyrzut sumienia. ROK mu domu szukam......A to kawał fajnego kota jest. Tylko szansy nie dostał.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sty 03, 2011 19:26 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

bez szaleństw dziewczyny, bo shira zawału dostanie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon sty 03, 2011 19:29 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

U nas w schronie zakocenie jak cholera, a domków nie widać :? Jak tylko kogoś dopadnę znajomego, to do schronu wysyłam. Ale jak coś usłyszę, to oczywiście dam ci znać, bo wszak miłość nie wybiera... a sztuka jest sztuka, ważne, ze kotek dom znajdzie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sty 03, 2011 19:40 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

No, to jak nic się nieprzewidzianego nie zdarzy w czwartek pojadę po malutką :1luvu:
Chyba, że ktoś się wybiera w najbliższych dniach z Warszawy do Szczecina? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon sty 03, 2011 19:45 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

czym pojedziesz?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon sty 03, 2011 19:47 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

shira3 pisze:No, to jak nic się nieprzewidzianego nie zdarzy w czwartek pojadę po malutką :1luvu:
Chyba, że ktoś się wybiera w najbliższych dniach z Warszawy do Szczecina? :roll:

Hej Shirko :1luvu: Ja bym sie wybrała jedną chwilą....
eh ale nie mogę ...a co za malutka u ciebie będzie?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sty 03, 2011 19:50 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Jak to czym - nie będę ryzykowała życiem i zdrowiem kici - kierowca ze mnie jeszcze..... :roll: :oops: A do stolicy? Ja się do Szczecina jeszcze boję.... :oops: S. musi do rybek a ja nie dam rady czekać nie wiadomo ile, aż komuś będzie po drodze :roll: Pociągiem of course, w końcu dużo bliżej niż do Katowic było :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon sty 03, 2011 19:51 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;)

dune pisze: a co za malutka u ciebie będzie?
pomponmama pisze:Pozwoliłam sobie ukraść zdjęcia szczęściary - będzie pasować do Rudisia! :ok:
Obrazek

Obrazek

Ta! :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon sty 03, 2011 19:54 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

dune pisze:
shira3 pisze:No, to jak nic się nieprzewidzianego nie zdarzy w czwartek pojadę po malutką :1luvu:

Hej Shirko :1luvu: Ja bym sie wybrała jedną chwilą....
eh ale nie mogę ...a co za malutka u ciebie będzie?

Taka całkiem malutka to ona nie jest - norweska, więc jest kawałek kota do kochania. Ale Shira liubi duże koty i zaprawiona w noszeniu 8 kilo Rudisia, wiec jej Pysia - Soya, Owieczka nie przewróci. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sty 03, 2011 19:56 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

tylko co będzie jak nowy kotek wybierze sobie tz shiry tak jak rudiś? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]