Ale babojago jak już będę robić tournee to mogę o Będzin zahaczyć - kces?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mmk pisze: Kolor kota to nie wszystko - musi być "to coś", musi zaiskrzyć
babajaga pisze:Shiro weź Romusia
Neigh pisze:babajaga pisze:Shiro weź Romusia
A nigdy w życiu.....
To znaczy nie tak.........Romusiowi fakt znaleźć domu nie mogę.........podobnie jak najcudowniejszemu kotu pod słońcem czyli Trójłapnemu Ryśkowi........Jednakże jeśli w sprawie tych kotów zadzwonią 4 osoby, to 3 z nich będą wzglednie normalne.
Na 385 000 telefonów w sprawie Owcy będzie 384 999 takie że .........ech szkoda gadać. Statystycznie udowodnione. Im ładniejszy kot tym wiecej głupoli przyciąga.....
pomponmama pisze:Neigh pisze:babajaga pisze:Shiro weź Romusia
A nigdy w życiu.....
To znaczy nie tak.........Romusiowi fakt znaleźć domu nie mogę.........podobnie jak najcudowniejszemu kotu pod słońcem czyli Trójłapnemu Ryśkowi........Jednakże jeśli w sprawie tych kotów zadzwonią 4 osoby, to 3 z nich będą wzglednie normalne.
Na 385 000 telefonów w sprawie Owcy będzie 384 999 takie że .........ech szkoda gadać. Statystycznie udowodnione. Im ładniejszy kot tym wiecej głupoli przyciąga.....
Prawda....Ale wiesz, to była wersja oprócz, a nie zamiast...
shira3 pisze:No, to jak nic się nieprzewidzianego nie zdarzy w czwartek pojadę po malutką![]()
Chyba, że ktoś się wybiera w najbliższych dniach z Warszawy do Szczecina?
dune pisze: a co za malutka u ciebie będzie?
pomponmama pisze:Pozwoliłam sobie ukraść zdjęcia szczęściary - będzie pasować do Rudisia!![]()
dune pisze:shira3 pisze:No, to jak nic się nieprzewidzianego nie zdarzy w czwartek pojadę po malutką![]()
Chyba, że ktoś się wybiera w najbliższych dniach z Warszawy do Szczecina?
Hej ShirkoJa bym sie wybrała jedną chwilą....
eh ale nie mogę ...a co za malutka u ciebie będzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, kasia.winna i 14 gości