Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
ej no mnie nie trzeba łapać sam przyjde jak ładnie poprosicie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
KUBA73 pisze:Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
ej no mnie nie trzeba łapać sam przyjde jak ładnie poprosicie![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:KUBA73 pisze:Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
![]()
![]()
![]()
KaleidoStar pisze:A ja sobie załatwiałam zwolnienie z wuefu w LO..ale to dlatego, że mieliśmy okropną nauczycielkęBo ogólnie kocham ruch... Ostatnio mi go brak trochę. Trzeba wsiadac na rower oraz butki do biegania szykowac, walkę cellulitowi wypowiedziec
KaleidoStar pisze:Na szybko - oto Miś
Misia czekają teraz badania i kastracja, jeśli nie będzie Fiv i takich tam, leci do nowego domku, który już nań czeka
KUBA73 pisze:Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:KUBA73 pisze:Kasiullka pisze:trzymam kciuki za Kubusiaświeżo dziś łapany ;p oby nie było żadnych paskudztw;)
![]()
![]()
![]()
napewno![]()
![]()
![]()
![]()
KUBA73 pisze:a tak na marginesie to jutro bede w gdańsku moży by tak odwiedzić kaleido ????????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, zuzia115 i 44 gości