jozefina1970 pisze:No jak to w co? jak mawiał ex mojej siostry: nie denerwuj sie kochanie, założysz spodnie i jakąś bluzeczkę

Rzeczywiście, bardzo pomocne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:No jak to w co? jak mawiał ex mojej siostry: nie denerwuj sie kochanie, założysz spodnie i jakąś bluzeczkę
MaryLux pisze:maciejowa pisze:U nas kaloryfery jeszcze zakręcone. Czasem tylko na noc odkręcam. Za to Marcelek lubi leżeć pod kaloryferem.
Kurna ja w niedziele ide na chrzciny, w co ja się ubiorę![]()
No więc tak. O bieliźnie mówić chyba nie muszę. Na to nałożysz bluzeczkę, spódnicę i żakiet lub sweterek handmade.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:U nas kaloryfery jeszcze zakręcone. Czasem tylko na noc odkręcam. Za to Marcelek lubi leżeć pod kaloryferem.
Kurna ja w niedziele ide na chrzciny, w co ja się ubiorę![]()
No więc tak. O bieliźnie mówić chyba nie muszę. Na to nałożysz bluzeczkę, spódnicę i żakiet lub sweterek handmade.
O bieliźnie nie musiszBluzeczek mam od cholery, muszę pogrzebać w szafie i wybrać sobie stosowną. Gorzej będzie z dołem i okryciem wierzchnim
jozefina1970 pisze:Rozwala mnie ten tekst do tej pory, mimo, że juz dużo czasu od tego minęło
MaryLux pisze:Sweterek handmade mogę Ci spuścić, osobiście go wydziergałam
MaryLux pisze:Niby nieeleganckie, ale to tylko maszynowo robionych dotyczy.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Niby nieeleganckie, ale to tylko maszynowo robionych dotyczy.
Zrobiłam kiedyś sweterek na drutach. Dla synka. Później czapki na szydełku. A teraz zapomniałam jak się to wszystko robi
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Niby nieeleganckie, ale to tylko maszynowo robionych dotyczy.
Zrobiłam kiedyś sweterek na drutach. Dla synka. Później czapki na szydełku. A teraz zapomniałam jak się to wszystko robi
A ja się właśnie naumiewam.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Aktualnie jest bardzo zajęty polowaniem na żwirek
![]()
![]()
Najpierw przygląda się żwirkowi w kuwecie i upatruje sobie patyczek do zabawy. Później wyciąga go łapką i lata z nim po całym domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 211 gości