Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:^^ Wolowinka, serduszka, watrobki, kurczaczek. Suplementy. Trafilam Mmk?
SecretFire pisze:^^ Wolowinka, serduszka, watrobki, kurczaczek. Suplementy. Trafilam Mmk?
Asia_Siunia pisze:i jeszcze odpowiednie proporcje...
villemo5 pisze:Jestem. Zajrzałam tu pierwszy raz od 26 sierpnia. Nie dam rady doczytać wszystkiego. Cofnę się o ostatnich kilka stron
mmk pisze:villemo5 pisze:Jestem. Zajrzałam tu pierwszy raz od 26 sierpnia. Nie dam rady doczytać wszystkiego. Cofnę się o ostatnich kilka stron
Jakoś mi umknęłoMiło Cię tu widzieć! Nie ma sensu doczytywać, same głupoty
mmk pisze:Koty nie mogą jeść często białka z jajek! Samo żółtko dodajemy!
Mrożę "gotowca" z jajkiem i suplementem. Po rozmrożeniu ewentualnie dodaję odrobinę wody, jeśli stwierdzę, że mieszanka jest zbyt sucha, albo, że koty za mało piją. To jest przewaga FC, bo naturalnych suplementów mrozić nie wolno.
Niedawno dowiedziałam się, że można mrozić białko z jajka. Zawsze miałam dylemat co zrobić z białkami pozostałymi po kocim mięsie, a tu niespodzianka! Białka można mrozić w pojemniczku i w miarę potrzeby zużywaćPodobno normalnie można je ubijać na pianę, nie mają zmienionego smaku, ani właściwości. Osoba, która mi to doradziła dobrze gotuje, więc na pewno wie, co mówi
![]()
"Czekoladowy potówór" wie, do kogo uderzyć z prośbąWieczorem masował Tża. Kręcił mu bączki na kolanach, co chwilę dawał całusy i cały czas mruczał
W końcu uslyszałam nieśmiałe pytanie "a może byśmy go zostawili?
"
Zobaczymy jak będzie, bo mnie maluch też zauroczył. Tylko, że umówiliśmy się na początku, że bierzemy kociaki tylko tymczasowo. Zresztą nie stać nas teraz na kolejnego kota
![]()
Basica pisze:gratuluję mmk tak miłego dokocenia
Asia_Siunia pisze:Chyba, że znajdzie się nagle inny zakochany z Czekoladku domek....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości