Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 18:06 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

O boszszszeeee! Oczywiście chodziło mi o potrzymanie za rękę przed badaniem USG. :oops:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 08, 2010 19:37 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

I będziesz już wiedziała - chłopczyk czy dziewczynka? :mrgreen:
A tak serio to kciuki wielkie :ok: i powiedz no, o której smsować już będzie można :roll: .
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 08, 2010 19:59 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ja też myślałam, żeby z tobą pojechać na to badanie ale kurka no trudno mi będzie z rurką w tyłku i w narkozie. I to akurat ty o 10 i ja o 10 rano. Powiedzieli mi, że po badaniu potrzymają mnie 2 godziny, żeby mnie doprowadzić do pionu. 2 GODZINY!!! To czym oni mnie tam uśpią?
Napisze ci esemesa jak będę już żywa czyli po południu (zazwyczaj solidnie odsypiam takie akcje).
A tak serio, to sama jedziesz??????
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 09, 2010 5:05 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No sama jadę i nie o 10 tylko o 9 mam tam być. Ale mnie nie usypiają więc spoko, to tylko USG. Za rękę potrzyma mnie mój anioł stróż Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 6:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Luuuzik pomponmamo - tylko ten żel taki .. fuj :evil:

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 09, 2010 10:52 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Miłe panie mam wiadomość nie z tej ziemi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale pomalutku od początku, bo to dłuższa opowieść jest. Otóż kiedy dostałam skierowanie na operację od mojego ginekologa :evil: (#**&^$%*&(*!!!!) Pogodziłam się z losem i zaczęłam załatwiać wszystko co związane z zabiegiem.Majencja (anioł nie kobieta :1luvu: ) powiedziała, że mnie przygarnie u siebie w szpitalu i żebym jej moje wyniki wysłała. Tak też uczyniłam, po czym Majencja zapytała, czemu się upieram przy operacji, skoro ta macica nie jest taka znowu tragiczna 8O 8O 8O 8O 8O . Dzisiaj pojechałam do Oświęcimia, gdzie na miejscu w obecności Majencji :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zrobiono mi USG i: tadam!!! :mrgreen: próbujemy najpierw terapii hormonalnej, bo może się uda uniknąć cięcia. Musze jeszcze tylko jednego markera onkologicznego zrobić, i jak wyjdzie dobrze, to przez trzy miesiące będe żarła hormony i jeśli się poprawi, to nie będzie trzeba ciąć. Przynajmniej na razie :? W poniedziałek zrobię sobie to badanie, we wtorek będę miała wyniki, tak, że kciuki potrzebne koniecznie. Maja jest niesamowita - to sie nazywa uratowac komuś żyć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: w każdym tego słowa znaczeniu...

A teraz ponieważ jestem Judasz i zdrajca, to wam powiem, jak Majencja wygląda :twisted: No więc nie pomyliłam się prawie wcale, kiedy pisałam wcześniej, jak ją sobie wyobrażam, tyle, że skrzydełka ma tylko wirtualne i aureolkę też, no i zamiast w haleczce wystepuje w czerwonych spodniach i kurteczce lekarza pogotowia. :lol: Jedyne, co mi się nie zgadza, to wzrost. Wyobraziłam sobie ją jako kogoś o nieco większych gabarytach, a to krasnoludek, który bez przykucnięcia mi się prawie pod pachę mieści. Malutka osóbka o ciepłym spojrzeniu i bardzo zaraźliwym śmiechu :D Ale to, że jest nieduża wcale jej nie przeszkadza w rozwijaniu nadświetlnej prędkości, kiedy popiernicza po szpitalu 8O Energii w tym małym ciałku ma tyle, że daj mi Boże i wam toże :roll: Majencjo jestem twoim dozgonnym dłużnikiemObrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 11:00 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Cieszę sie!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt kwi 09, 2010 12:23 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Oj Ponponmamo! Jeżeli dozgonnie to strrrrrasznie długo będziesz moim dłużnikiem :mrgreen: . Już mię tak nie chwal bo wpadnę w ambit i wodotrysk mię się na głowie uruchomi i wytryśnie :mrgreen: I co wtedy???
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt kwi 09, 2010 14:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No i wtedy będzie wytrysk Maja :mrgreen: Jedyny na jaki możemy w najbliższym czasie liczyć... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 14:34 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:No i wtedy będzie wytrysk Maja :mrgreen: Jedyny na jaki możemy w najbliższym czasie liczyć... :roll:

Odpadłam!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A nie wiesz jak z babajagą? Obudziła się już śpiąca królewna? :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt kwi 09, 2010 14:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A jeszcze wam nie mówiłam, że gadałam z Babajagą, która nieco jeszcze oczadziała, melduje, że otworki ok :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 14:49 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

shira3 pisze:
pomponmama pisze:No i wtedy będzie wytrysk Maja :mrgreen: Jedyny na jaki możemy w najbliższym czasie liczyć... :roll:

Odpadłam!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To nieładnie śmiać się z cudzych niedostatków Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 17:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmamo cieszę się jak głupia, że jeszcze cię nie będą rżnąć :mrgreen:
A tak sobie pomyślałam, czy ty nie masz jakichś kompleksów związanych ze wzrostem? Bo ostatnio zaprzyjaźniasz się z krasnalami :roll: Ja sobie Majencję wyobraziłam jako takiego drobniaka właśnie, z nerwem i szybko mówiącego. Zgałam?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 09, 2010 17:09 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:Pomponmamo cieszę się jak głupia, że jeszcze cię nie będą rżnąć :mrgreen:
A tak sobie pomyślałam, czy ty nie masz jakichś kompleksów związanych ze wzrostem? Bo ostatnio zaprzyjaźniasz się z krasnalami :roll: Ja sobie Majencję wyobraziłam jako takiego drobniaka właśnie, z nerwem i szybko mówiącego. Zgałam?

Zgadłaś. :lol: Nuklearna energia skondensowana w Majencji, mogła by powalić słonia. Nie gabarytem, ale siła rozpędu...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 17:28 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Bo ja niskopienna i niskopodwoziowa jezdem :mrgreen: A pociong seksualny mam jak świnia :twisted: do siodła.Niespotykanie spokojna jezdem chyba że mnie kto wqrwi to lepiej omijać, a pamiętliwa oj, nie pamiętam co robiłam 5 minut temu, ale jak mi kto podpadnie to do końca życia nie zapomnę i jeszcze jeden dzień dłużej :twisted:
A poza tym Ponponmamo cyganisz bo ja ci nie do pachy tylko do cycka sięgam :ryk: / na grubej podeszwie/ :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]