Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 22:03 Re: Dulencjowo...Gucio [*]...Małe Bure:) I tymczasik:)))

casica pisze:
Agn pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Widze tez ,ze z niezawodnych :evil: :evil: :evil: jakie gościły czesto teraz :roll: :?: widuje...to dobry znak...

Czy ktoś mi może wyłożyć domniemany sens tego zdania?
Autorki boję się zapytać. :mrgreen:

Nawet nie śmiem marzyć i schlebiać sobie bezmiernie, że chodziło o mnie. Tym bardziej, że podobno mój znak rozpoznawczy to :strach: a taka inkonka się nie pojawiła.

Przykro mi, ale chyba nie o Ciebie - raz, że brak ikonki, dwa, że w tamtym wątku, z którego pochodzi cytat chyba nie `zagościłaś`.
A gdzie rozbiór gramatyczny zdania? Bo, że o kogoś chodzi to już skumałam, tylko co tam robi to `teraz`??? i czego dobrym znakiem ma być widywanie [czegoś??]??? A ikonki?? tak z czapy? czy w celu jakowymś?
Gryzie mnie to zdanie od momentu, jak się pojawiło... intuicyjnie jakby gdzieś ten sens ulotny chwytam, ale co się staram na nim skupić to się wymyka...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro maja 12, 2010 22:07 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Mam :!: mam :!: jak babcię kocham - wiem już :!:

Bo to powinno być tak napisane:

Widzę też, że z niezawodnych [ikonek]: " :evil: :evil: :evil: " , jakie gościły często, teraz [takie]: " :roll: " i " :?: " widuję... to dobry znak...

Uffff...
casica - dzięki. :mrgreen:

Agn

Post » Śro maja 12, 2010 22:14 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Jessooo...

Masz rację. Wg Bożeny :evil: :evil: :evil: to mój znak rozpoznawczy...

Niechże ja znajdę ten watek :roll:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 12, 2010 22:18 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Agn pisze:Mam :!: mam :!: jak babcię kocham - wiem już :!:

Widzę też, że z niezawodnych [ikonek]: " :evil: :evil: :evil: " , jakie gościły często, teraz [takie]: " :roll: " i " :?: " widuję... to dobry znak...

Uffff...

Brawo Agnieszko :lol:

Rany, jaka Ty inteligentna jesteś :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro maja 12, 2010 22:20 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dulencjo nie chcę Cie martwić ale Twoja szansa na debatę z Bożeną wydaje mi się jeszcze mniejsza niż szansa na debatę Kaczyński - Komorowski :mrgreen:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro maja 12, 2010 22:26 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

piccolo pisze:Dulencjo nie chcę Cie martwić ale Twoja szansa na debatę z Bożeną wydaje mi się jeszcze mniejsza niż szansa na debatę Kaczyński - Komorowski :mrgreen:

:mrgreen:

Dulencja

Post » Śro maja 12, 2010 22:35 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Uffff...

Jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej i skutecznej pracy myślowej :o :)
A może w tym jednak jest metoda? Może Bożena od poczatku przemawia do nas rebusami, tylko my nie łapiemy? :oops: :oops: :oops:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro maja 12, 2010 22:39 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

casica pisze:Jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej i skutecznej pracy myślowej :o :)

Toż i całą dobę musiałam główkować, a i bez Twojej podpowiedzi nic bym nie wymyśliła.

casica pisze:A może w tym jednak jest metoda? Może Bożena od poczatku przemawia do nas rebusami, tylko my nie łapiemy? :oops: :oops: :oops:

Ja to na pewno nie łapię. :oops: Aż się boję, kiedy BZW wysmaży dłuższego posta... ile wtedy mi `ciężka praca myślowa` czasu zajmie, by być `skuteczną`? :strach:

[Ikonka mi podpasowała. :mrgreen: ]

Agn

Post » Śro maja 12, 2010 22:40 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

casica pisze:

Uffff...

Jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej i skutecznej pracy myślowej :o :)
A może w tym jednak jest metoda? Może Bożena od poczatku przemawia do nas rebusami, tylko my nie łapiemy? :oops: :oops: :oops:

Myślisz, że my jak ta Krysia? :oops: :oops: :oops:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw maja 13, 2010 10:08 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Dziewczyny, a ja tak nieśmiało zapytam: po co Wam te awantury?

Ja nawet nie wiem, kim jest BZW, tzn. wiem, że jest mocno kontrowersyjną osobą na forum, bo nick mi się obił o uszy, ale nic poza tym.
Po prostu nie rozumiem, po co się nią w tym wątku zajmować?
Taki był fajny wątek o dulencjowej gromadzie... a od kilku stron atmosfera mocno "skisła" z powodu jednej osoby i jednego posta.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw maja 13, 2010 10:16 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Moja debata z BZW! Bożeno???

Zapraszamy na bazarek z pieniążkami:
viewtopic.php?f=20&t=111227&p=5957349#p5957349
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 13, 2010 20:34 Re: Dulencjowo...Gucio [*]

Dulencja a tak nieśmiało zapytam co Leon porabia? :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw maja 13, 2010 21:20 Re: Dulencjowo...Gucio [*]

Może ktoś będzie mógł pomóc, pilne!!!

viewtopic.php?f=1&t=111269

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 13, 2010 21:54 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Mam serdecznie dość:((((

Mam dość.

Mam dosyć dzisiejszego dnia. Mam dosyć, że szukając pomocy dla cierpiącego psa, nie mogę jej znaleźć... Mówiłam, że pokryję koszta, że może do niedzieli, że nie mogę go przygarnąć, bo mam swojego psa i kilka kotów... Mam dosyć tego, że zawsze cierpią zwierzęta... Że jestem tylko "przelewaczem" 1%, bo na realną pomoc nie mam co liczyć... Znalazłam się dzisiaj w sytuacji podbramkowej, waliłam głową do fundacji, bo ja nie byłam w stanie na tę chwilę pomóc.. Waliłam głową w mur obojętności i układów i układzików...

Chcę przestać czuć, odczuwać, widzieć, myśleć. Chcę umieć patrzeć na cierpienie zwierząt... Chcę umieć nie szukać pomocy...

Pomogła mi tylko jedna osoba, pewna Kociara, ale z ogromnym sercem...
Gosiu, dziękuję.

Dulencja

Post » Pt maja 14, 2010 7:15 Re: Dulencjowo...Gucio [*] Mam serdecznie dość:((((

Hej, Dulencja. Kiepsko? Współczuję. Może dziś będzie lepszy dzień. Tamten wątek podczytuję - myślę że szans na odpowiedzi na konkretne pytania nie ma, najwyżej na pyskówki, a te olej bo nie masz się czym przejmować. Wiesz, pies i karawana, nie?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]