kochane moje,zepsuł się piracińskiemu drapak jest jakieś fajne miejsce na necie z niedrogimi drapakami????bo teraz ma być dwa potwory i trzeba rozrywki!!!!!!
mała ma jakaś bakterię która wyszła w kupalu i musi przejść leczenie,rezydentka Kasi asekuracyjnie tez,bo mała teraz sieje.doszłam do wniosku że jeśli rezydentka DT Żyrafki musi się leczyć i tak nie poważne byłoby teraz sprowadzanie jej do nas i leczenie asekuracyjne i Piracińskiego.więc Żyrafka zostanie tam do wyleczenia i po kontroli zdrowa przybędzie do nas.DT troszkę jakby zły,ale po co leczyć 3 koty jak można 2 ????? tak wiec trochę sie opóźni jej przyjazd,nic to takie życie.mój pies też jakieś zawirowania ma białko w moczu ,krew pobrana,mocz do głębszej analizy poszedł,czekamy na wyniki.Piraciński znowu się rozbawił i przymila sie strasznie jakby czuł że za chwilę nie będzie jedyny?????Futrzaki sa śmieszne
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
wyniki z krwi mojego piesa na szczeście nie wykazały białka,jak na paskowym badaniu,a krew dobra.no na razie spokój,ale ma kryształki malutkie w moczu więc może jakiś piasek sie robi,musimy zrobić usg ,no i musi brać tabletki z żurawiną na poprawę kwaśności moczu i usg na sprawdzenie stanu nerek.kuźwa zawsze cos,a był spokój.
to maleńka już trochę większa,rośnie,je bawi się i jak pisze Kasia dziś rano walnęła normalnego qupala!!!!!!!!! jak widać leczenie jej pomaga,więc zdrowieje szelma mała.piraciński się rozbawił jak dawniej bo miał zastój,Lara już nie stanowi takiej rozrywki,bo przywykła do niego i tylko czasami go pogoni w zabawie,więc moja decyzja o dokoceniu jest jak najbardziej słuszna.może ruszy ten futrzany tyłeczek i będzie gonił z młodą koleżanką
Pewnie, że będzie. Troszkę czasu i się zaprzyjaźnią. Czy Żyrafka ma się lepiej?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier