Wielbłądku, znalazłam wczoraj piosenkę dla Ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=d4F1rBUYpE4
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:Aluś, Ty![]()
, to było napisane maczkiem, a teraz wszyscy zobaczą
![]()
No ale cóż... Czytacie tutaj co JA robię, co JA jem, kiedy JA śpię lub nie śpię, na co JA jestem chora, z kim JA sypia(ła)m, jakiej JA słucham muzyki... To i o śliwkowych stringach możecie przeczytać
Boszzzz, jak u Gombrowicza, fstytt, naprawdę dawno już powinnam była założyć sobie gdzieś bloga
![]()
Otóż kupiłam sobie ostatnio cztery pary. Nie tylko śliwkowe, ale śliwkowe najładniejsze: z mięciutkiej mikrofibry, z koronkami i kokardkami po bokach.
Podpisano: ta, co to kiedyś nienawidziła stringów i zapierała się, że nigdy nie będzie ich nosić
Stringi są the best
Wielbłądzio pisze:Robimy debatę?
Ja chyba nie mam racjonalnych argumentów "za": chyba to głupio zabrzmi, ale na własnej d.... przekonałam się, że stringi są dużo wygodniejsze od pełnoprawnych majtek![]()
Uczucie wpijania się jest tylko na początku, poza tym bardzo dużo zależy od modelu gatek, ja wybieram po prostu takie, które mają znacznie mniejsze do tego predyspozycje![]()
Czy ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć nt. własnych majtkowych doświadczeń?
genowefa pisze:A ja za stringi dziękuję. Nie wiem jak można nosić coś, co wbija się w przedziałek.
genowefa pisze:A ja za stringi dziękuję. Nie wiem jak można nosić coś, co wbija się w przedziałek.
kinga w. pisze:genowefa pisze:A ja za stringi dziękuję. Nie wiem jak można nosić coś, co wbija się w przedziałek.
Przecież odwieczna tradycja nakazuje szukać d... w majtkach a nie odwrotnie!]
Cześć, Wielbłądzio! I tak tematyka zmusiła podczytywacza do ujawnienia się.
genowefa pisze:Jeśli skórka jest bez zawartości to i ja bym była chętnaŁadnie się skomponuje z czarno-białą przed kominkiem
Ale uznaję pierwszeństwo Marcelibu, ona bardziej się napraszała. Jakby co jestem druga w kolejce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 54 gości