qupala zrobiła

Czy benka compacta można do toalety wywalać? Aamms już nie robię "wiochy" z niewiedzy na Twoim wątku i zakładam swój

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolciaa113 pisze:Czy benka compacta można do toalety wywalać?
edysia324 pisze:aamms dla mnie nie znalazłabyś jakiegoś koteczka ?? Ja trafiłam na to forum dzięki basiao bo chciałam adoptować Maszkę ,znalazłam je ogłoszenie w necie. Ja szukam kotka od lutego i w sumie mam dla niego wszystko . Teraz obecnie pisałam do Muni która ma koteczkę SIB http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92016 wysłałam jej PW ale nie mam odpowiedzi. Nie wiem jak będzie z transportem,ale widzę,że jesteście tutaj tak zgrane,że może by sie udałoGdyby mi się nie udało to pamiętaj o moim oczekującym domku. Bardzo bym chciała puchatego kotka najlepiej MCO lub SIB.
edysia324 pisze:W takim razie zapraszam serdecznie. Wyślę ci PW i napiszę o sobie co i jak. Dzięki
aamms pisze:[ Kasię oddam tylko do domu niewychodzącego w Warszawie..
gizela79 pisze:Witam serdecznie...jestem nową mamusią kocią.....Mam rocznego futrzaka a niedługo będzie drugi...Śmieję się do samej siebie ,że na tych dwóch kotkach się nie skończy
Mam nadzieję,że się polubią moje dwa kotki....Czytam wszystkie tematy na temat kotów itd.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości