Dzięki Joasiu za poprawianie humoru

A te myszy to mutanty jakieś

Wielkie i grube

Moderator: Estraven
CatherineTheGreat pisze:JoasiaS pisze:Wcale nie odróżniają. Po prostu pierzaste należy zabić, bez względu na to jak się nazywa
peeewnie...jak się nazywa struś i jest pierzaste, to też go w dziób...![]()
MarciaMuuu pisze:A te myszy to mutanty jakieś![]()
Wielkie i grube
smoczyca3g pisze:do kopania (w piasku) to chyba bardziej chętne psy niż koty?
smoczyca3g pisze:W temacie dzisiejszym - a co jak ktoś Lecha nie pija??
smoczyca3g pisze:CatherineTheGreat pisze:JoasiaS pisze:Wcale nie odróżniają. Po prostu pierzaste należy zabić, bez względu na to jak się nazywa
peeewnie...jak się nazywa struś i jest pierzaste, to też go w dziób...![]()
Tylko TEN dziób musiałyby najpierw z piasku wykopaća do kopania (w piasku) to chyba bardziej chętne psy niż koty?
Witam po wczorajszej absencji![]()
W temacie dzisiejszym - a co jak ktoś Lecha nie pija??
EDIT: cytatowanie poprawiłam
CatherineTheGreat pisze:a jak ktoś lecha nie pija to zaczyna, jeśli nie chce miec kretów![]()
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:do kopania (w piasku) to chyba bardziej chętne psy niż koty?
Na pewno?
Dowcip mi się przypomniał: Idą dwa koty przez pustynię. W pewnym momencie jeden mówi do drugiego: "Wiesz, nie ogarniam tej kuwety..."
Avian pisze:Ja mam chyba głuche krety, bo się puszki Lecha nie boją![]()
Może nie uznają lokalnego patriotyzmu
smoczyca3g pisze:CatherineTheGreat pisze:smoczyca3g pisze:W temacie dzisiejszym - a co jak ktoś Lecha nie pija??
a jak ktoś lecha nie pija to zaczyna, jeśli nie chce miec kretów![]()
a jak ktoś nie uprawia ogródka?![]()
smoczyca3g pisze:CatherineTheGreat pisze:smoczyca3g pisze:W temacie dzisiejszym - a co jak ktoś Lecha nie pija??
CatherineTheGreat pisze:smoczyca3g pisze:CatherineTheGreat pisze:smoczyca3g pisze:W temacie dzisiejszym - a co jak ktoś Lecha nie pija??
to ma w nosie muchy albo krety![]()
Chat pisze:Chanelle stosuje bron chemiczna. Starannie obwachuje wszystkie kretowiska, wybiera z namyslem to najswiezsze po czym dluuuuugo na nim sika. Ewentualnie dodaje cos extra, jesli moment jest odpowiedni. Metoda swietna, kret jest juz u sasiada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 684 gości