Moderator: Estraven
kinga w. pisze:PETTY i DARLING. Duża mówi że tylko to było w jej zasmarkanym teraz zasięgu. Ale chyba coś jej lepiej bo grozi wyprowadzeniem pasikonika na spacer! Powiedziała że ma dość zalegającego mieszkanie confetti z kartonów i innych dowodów naszej niszczycielskiej działalności. No, co?
Kłaczek zagrożony.
Dorota pisze:
Jaka przesympatyczna atmosfera!![]()
Osobki z miau wymienione od lewej?
MaryLux pisze:Dorota pisze:
Tak
tosiula pisze:Witaj IneczkoAle mamy hałas, ktoś remont robi. Baaardzo to nam się niepodoba
Jak ty swój remont wytrwałaś
![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoAle mamy hałas, ktoś remont robi. Baaardzo to nam się niepodoba
![]()
Toril
Uciekłam i schowałam się na okapie nad kuchenką - wcisnęłam się między rurkę a ścianę
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:
Tak
Bardzo sie ciesze, ze moge Wasze buzki zobaczyc![]()
A ewung?
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoAle mamy hałas, ktoś remont robi. Baaardzo to nam się niepodoba
![]()
Toril
Uciekłam i schowałam się na okapie nad kuchenką - wcisnęłam się między rurkę a ścianę
Nie mam okapu![]()
![]()
![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoAle mamy hałas, ktoś remont robi. Baaardzo to nam się niepodoba
![]()
Toril
Nie mam okapu![]()
![]()
![]()
Toril
Wytłumac Duzej, ze to niby ona tego okapa potsebuje, zeby zapachy z kuchenki wyzucał
trawa11 pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Witaj IneczkoAle mamy hałas, ktoś remont robi. Baaardzo to nam się niepodoba
![]()
Toril
Nie mam okapu![]()
![]()
![]()
Toril
Wytłumac Duzej, ze to niby ona tego okapa potsebuje, zeby zapachy z kuchenki wyzucał
ja okap wyrzuciłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości