marcjannakape pisze:AgaPap pisze:Jednym słowem marcjanna szlaja się tam codziennie![]()
Bo ja jestem "gówno-dowożąca"
A ja sierota myślałam, że tam innego typu artykuły można dostać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:AgaPap pisze:Jednym słowem marcjanna szlaja się tam codziennie![]()
Bo ja jestem "gówno-dowożąca"
alessandra pisze: a ja sie zastanawiam, czy nie zgłosic do jakiejs organizacji Cie, Marcjanna,aby odebrac prawo do opieki nad zwierzetami -żeby kota do wiadra wyrzucać, a tyle sie pisze o takich zlych ludziach, któzry koty na smietnik wyrzucaja![]()
marcjannakape pisze:alessandra pisze: a ja sie zastanawiam, czy nie zgłosic do jakiejs organizacji Cie, Marcjanna,aby odebrac prawo do opieki nad zwierzetami -żeby kota do wiadra wyrzucać, a tyle sie pisze o takich zlych ludziach, któzry koty na smietnik wyrzucaja![]()
Ty za to swoje oparami wódki trujesz
marcjannakape pisze:alessandra pisze: a ja sie zastanawiam, czy nie zgłosic do jakiejs organizacji Cie, Marcjanna,aby odebrac prawo do opieki nad zwierzetami -żeby kota do wiadra wyrzucać, a tyle sie pisze o takich zlych ludziach, któzry koty na smietnik wyrzucaja![]()
AgaPap pisze:marcjannakape pisze:alessandra pisze: a ja sie zastanawiam, czy nie zgłosic do jakiejs organizacji Cie, Marcjanna,aby odebrac prawo do opieki nad zwierzetami -żeby kota do wiadra wyrzucać, a tyle sie pisze o takich zlych ludziach, któzry koty na smietnik wyrzucaja![]()
Czy tu się dzieje coś o czym nie wiem? Jakie opary? I, przede wszystkim, dlaczego tylko opary, a co sie stało ze stanem ciekłym? Kto go "zużył" ? A nas swoim to nie poczęstowała tylko TŻ-tową nalewkę wypijała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], zuza i 85 gości