Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:To wstawcie sobie wielką klatkę wystawową na 2 miesiące. Jak ją wystawicie, zobaczycie, ile macie miejsca
No! A jak ją po jakimś czasie wystawisz, od razu ci się standard mieszkania podniesiekothka pisze:Kicorek pisze:To wstawcie sobie wielką klatkę wystawową na 2 miesiące. Jak ją wystawicie, zobaczycie, ile macie miejsca
Klatki też nie zmieszczęChyba że zamiast swojego łózka
gattara pisze:U nas też jest ciasno, a przy szóstce Potfforów miejsca brakuje zwłaszcza dla mnie
![]()
Aga86 pisze:gattara pisze:U nas też jest ciasno, a przy szóstce Potfforów miejsca brakuje zwłaszcza dla mnie
![]()
Aluś, a może postawisz koło bloku budkę kocią i w niej zamieszkasz![]()
No! A jak ją po jakimś czasie wystawisz, od razu ci się standard mieszkania podniesie :Twisted Evil:
Aga86 pisze:gattara pisze:U nas też jest ciasno, a przy szóstce Potfforów miejsca brakuje zwłaszcza dla mnie
![]()
Aluś, a może postawisz koło bloku budkę kocią i w niej zamieszkasz![]()
gattara pisze:Haniu, chciałabyś mnie wygonić na mróz? Nie spodziewałam się tego po Tobie
kothka pisze:gattara pisze:Haniu, chciałabyś mnie wygonić na mróz? Nie spodziewałam się tego po Tobie
Hania miała na myśli budki ocieplane oczywiście
kalair pisze:Gattara, ale Cię tu towarzystwo chce wyekspediować na dwór..![]()
![]()
Ale nie rób tego! To by było oddanie miejsca potfforom walkowerem, a z potfforami sie walczy...
czarna.wdowa pisze:Przy różowym któremu oststnio w nocy na zmianę odbija i ma napady miłosci rozważam przeprowadzkę do piwnicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości