Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 04, 2009 22:00

No i jak Wam się podoba :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon sty 05, 2009 15:07

marija pisze:No i jak Wam się podoba :?: :?:

coś twoja Duża, Biedroniu, dalej jakoś źle się czuje po sylwestrowych szaleństwach a już na pewno ma problemy ze wzrokiem :wink: kotuchna jest urocza i bardzo oryginalna w swoich kolorkach!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sty 05, 2009 21:52

Noooo, w sumie może być :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie sty 25, 2009 21:46

Drogie Moje Ciocie i Fanki,
nie zagladacie i nie zaglądacie do mnie, a ja muszę dziś do Was napisać. Pewnie niewiele z Was ( a może nawet nikt ) pamięta, coż to dziś za ważny dzień i jaka to dziś rocznica.
Otóż dziś mijają dwa lata odkąd mieszkam w Łodzi, we własnym Domku i z własnymi Dużymi :P :P :P Znalazłam swoje miejsce na ziemi, gdzie jest mi dobrze, czuję się bezpiecznie, gdzie mnie kochają bez względu na wszystko, troszczą się o mnie i wybaczają wszystkie psoty :P Jestem pewna swoich Dużych- oni mnie zawsze będa kochali, nigdy nie zostawią na pastwę losu, nie pozwolą abym kiedykolwiek była nieszczęśliwa, smutna i głodna, a jeśli bym zachorowała- zapewnią mi najlepszą opiekę, na jaką będzie ich stac...Dlatego odwdzięczam się im jak tylko mogę- oddaję im całe moje kocie serduszko, przytulam się do nich i mruczę do uszek kołysanki...Będę ich, zawsze i wiem, że oni też zawsze mnie będą kochać i nie zawiodą, choćby nie wiem co się działo...
Wiem też, że na świecie jest mnóstwo nieszczęśliwych zwierząt- porzuconych, maltretowanych i głodnych...Chciałabym, żeby i one znalazły swój ciepły i cichy kąt, żeby ich też ktoś tak pokochał, jak moi Duzi mnie, żeby były szczęśliwe i bezpieczne...Życzę im wiary i nadziei, a Dużym, którzy się zastanawiaja nad przygarnięciem jakiejś biedy, aby podjęli jedyną i słuszną decyzję- naprawdę warto, spytajcie Moich Dużych :P
Ściskam i całuję!
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie sty 25, 2009 21:50

Pamiętamy Biedroniu 8)
Do dziś pamiętam jak się do mnie tuliłaś w Kundelku :) .
Masz najwspanialszych Dużych na świecie 8). Całuję Was wszystkich mocno :)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sty 25, 2009 21:55

:D To juz 2 lata minęlo ! A wydaje się niedawno Biedronka była u nas w "Kundelku", taka kupka nieszczęścia...
Ja mam taka swoja prywatna liste cudów, czyli adopcji niemożliwych, zwierząt starych, kalekich, psów i kotów. Biedronka to jeden z takich cudów. Niedawno sobie uświadomiłam, że tych cudów jest tak dużo, że muszę rejestr zrobic :)

Wszystkiego najkocieńszego Biedronko, bo dzis to jakby Twoje urodziny !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie sty 25, 2009 22:18

Dziękujemy :!: Właśnie pijemy winko za zdrowie i szczęście Biedronki i Wszystkich, którzy Potrzebują Dużych i Domku...
Kupienie przysłowiowego "kota w worku" naprawdę się opłaca :P
Zobaczcie sami:
Obrazek

Uroczo, nieprawdaż :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie sty 25, 2009 22:46

Biedroniu kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
życzę Cie jeszcze wielu ,wielu takich wspaniałych rocznic,w otoczeniu Twoich kochajacych Duzych :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon sty 26, 2009 8:57

marija pisze:[i]Drogie Moje Ciocie i Fanki,
nie zagladacie i nie zaglądacie do mnie, a ja muszę dziś do Was napisać. Pewnie niewiele z Was ( a może nawet nikt ) pamięta, coż to dziś za ważny dzień i jaka to dziś rocznica.

Zaglądać - zaglądamy, może rzadko piszemy ale mimo, że faktycznie ta Najważniejsza Data nam umknęła to akurat wczoraj (nie wiedzieć czamu...) siedziałam przed kompem i przeglądałam stare foty.
Foty z wizyty w Kundelku. I myślałam o Biedronce, która na tamtych starych zdjęciach nie wyglądała najlepiej.
A teraz okazuje się, że akurat wczoraj minęły dwa lata...

Wszystkiego najwspanialszego Biedronko dla Ciebie, Twoich Dużych i wszystkich tych, którymi się opiekujecie :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon sty 26, 2009 10:21

marija pisze:Dziękujemy :!: Właśnie pijemy winko za zdrowie i szczęście Biedronki i Wszystkich, którzy Potrzebują Dużych i Domku...
Kupienie przysłowiowego "kota w worku" naprawdę się opłaca :P
Zobaczcie sami:
Obrazek

Uroczo, nieprawdaż :?:

i to w dodatku w ekologicznym :wink: sama słodycz ta Biedronia :1luvu:

Tweety

Post » Pon sty 26, 2009 11:04

urodzinki, urodzinki :) :torte: :balony:

wszystkiego najlepszego, koleżanko-ziomalko!

Klemens, obchodzący urodziny za dwa dni ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob kwi 11, 2009 22:28

Cioteczki Moje Drogie,
pamiętacie mnie czy już o mnie zapomniałyście :?: bo nie piszecie do mnie wcale a wcale :cry: A tu zmiany, zmiany, zmiany- jak mawiali w jednym filmie :wink: Sziszunia, ten kotek kolorowy, który z nami mieszkał to znalazł swój domeczek u Cioci Bogusi i Wujka Tadeusza i ma w nim życie jak w Madrycie :P A potem ten Helmiś, który znalazł domek, wrócił z niego. Jego Duzi kupili nowe mieszkanie i już Helmisia nie chcieli :cry: :cry: Teraz Helmiś znowu mieszka z nami i szuka Domku- przez duże D. A potem Duża poznała Gringo, biednego kotka, który siedział pod sklepem, był chory, ranny i marzł bardzo. Obiecała mu Najlepszych Dużych i Domek. No i jest jeszcze Paździoch. No mówię Wam, jakie ciacho :oops: :oops: Więc jak widzicie, na nudę nie narzekam :P Duzi też mają pełne ręce roboty, ale w tej przedświątecznej krzątaninie znajdziemy chwilę, aby życzyć Wam spokojnych, radosnych Świąt, smacznego jajeczka, błogiego relaksu i mokrego dyngusa. ALLELUJA, CIOTECZKI :!:
Odwiedzajcie nas czasami :!:
Wasza Biedronka z Kotkami i Dużymi
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob kwi 11, 2009 22:30

Biedroniu, zawsze sprawdzam co u Ciebie słychać, tylko przed Świętami chyba miałaś tyle na głowie, bo to i pisanki i sprzątanie, więc jakas cisza tu była :wink:
Wesołych Świąt dla Was wszystkich!

Tweety

Post » Sob kwi 11, 2009 22:38

Biedroniu kochana calą tonę buziaczkóe Ci przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duzo głaskow dla wszystkich otaczających Cie futerek :wink:
A Twoim Duzym Zdrowych i Radosnych ,w rodzinnej atmosferze spedzonych Swiąt :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob kwi 11, 2009 23:07

Kochana Biedroneczko cały "Kundelek" zyczy wesołych świąt !
Dla Ciebie i Twoich Duzych :)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

[poprzednia][następna]