Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Powiem Wam, ze wczoraj w lazience nakrylam olbrzymiego pajaka. Biedak zobaczyl mnie i tak sie wystraszyl, ze probowal wejsc na sciane. Jak uciekal to normalnie slychac bylo tuptanie jego odnozek taki duzy! Zamieszkal w lasku obok:-) Szkoda, ze koty nie odstraszaja pajakow. No darmozjady hehe.
pibon pisze:Powiem Wam, ze wczoraj w lazience nakrylam olbrzymiego pajaka. Biedak zobaczyl mnie i tak sie wystraszyl, ze probowal wejsc na sciane. Jak uciekal to normalnie slychac bylo tuptanie jego odnozek taki duzy! Zamieszkal w lasku obok:-) Szkoda, ze koty nie odstraszaja pajakow. No darmozjady hehe.
Gosiagosia pisze:![]()
![]()
Ja to chyba bym szybciej od niego uciekała
Boję się pająków
Anna2016 pisze:pibon pisze:Powiem Wam, ze wczoraj w lazience nakrylam olbrzymiego pajaka. Biedak zobaczyl mnie i tak sie wystraszyl, ze probowal wejsc na sciane. Jak uciekal to normalnie slychac bylo tuptanie jego odnozek taki duzy! Zamieszkal w lasku obok:-) Szkoda, ze koty nie odstraszaja pajakow. No darmozjady hehe.
Ojej, też bym się straaaszznie wystraszyła, brrr![]()
![]()
![]()
dobrego wieczoru
pibon pisze:U mnie nic ciekawego. Mam launch akurat i czytam miau. I tak podziwiam jak forumowiczki duzo robia: w ogrodkoach sadza, porzadkuja mieszkania. A ja jak z pracy wracam to nic nie daje rady zrobic:-/
A co u Ciebie Aniu? Wolny weekend bedziesz miala w koncu mam nadzieje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 143 gości