Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Na razie jest prąd, gaz i woda w kranie - nigdzie poza tym.
Wkurzyłam się na Auchan. Zamówiłam trochę jedzenia, wodę, płyn do prania i mydło. Jedzenie dotarło zgodnie z zamówieniem, płyn do prania też. Wody dostałam mniej niż zamówiłam, ale mydła ani 1 opakowania (zamówiłam wielką dostawę - 2 szt.)), choć w momencie zamawiania było dostępne. W tej chwili na stronie internetowej też się pokazuje jako dostępne.
jolabuk5 pisze:To już niedługo
Silverblue pisze:Faktycznie niedługo. To jeszcze po drodze Mici trzecia rocznica u nas, 22 październik.
A z kalendarzami to ja w ogóle jestem na bakier, więc nawet żadnego nie mam. Mama miała kalendarzy pełno, miesięczne, tygodniowe i takie jednodniowe, zapisywała sobie w tym tygodniowym wszystko. Tu z Maryjką, tu z widoczkiem, wybierać przebierać![]()
Felek a Ty łykaj grzecznie tabletki, żebyś nam się trzymał i dalej ładnie przybierał na wadze
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Na razie jest prąd, gaz i woda w kranie - nigdzie poza tym.
Wkurzyłam się na Auchan. Zamówiłam trochę jedzenia, wodę, płyn do prania i mydło. Jedzenie dotarło zgodnie z zamówieniem, płyn do prania też. Wody dostałam mniej niż zamówiłam, ale mydła ani 1 opakowania (zamówiłam wielką dostawę - 2 szt.)), choć w momencie zamawiania było dostępne. W tej chwili na stronie internetowej też się pokazuje jako dostępne.
mydło to możesz kupić na miau u Kazi
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To już niedługo
Tylko 6 tygodni.
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To już niedługo
Tylko 6 tygodni.
6 tygodni do 2 grudnia?Czy ja coś przegapiłam? Przespałam? Może żyję w innej rzeczywistości?
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To już niedługo
Tylko 6 tygodni.
6 tygodni do 2 grudnia?Czy ja coś przegapiłam? Przespałam? Może żyję w innej rzeczywistości?
MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To już niedługo
Tylko 6 tygodni.
Liczyć nie umiem![]()
![]()
Tak naprawdę to prawie 11.
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To już niedługo
Tylko 6 tygodni.
Liczyć nie umiem![]()
![]()
Tak naprawdę to prawie 11.
Ja zawsze, podczas czytania książek, łapię autorów na nieumiejętności liczenia.
Kuriozum było urodzenie dziecka przez kobietę siedemdziesięcioletnią. A działo się to w XIX wieku, więc o in vitro nikomu się nie śniło.
madrugada pisze:Dociekliwość to cecha ludzi inteligentnych.
MaryLux pisze:madrugada pisze:Dociekliwość to cecha ludzi inteligentnych.
Mi się jakby zmniejszyła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości