Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Miłego dnia Gosiu.
Teraz ZUS tak dostanie przez te zwolnienia, dobrze im tak! Tyle pieniędzy się im płaci a często do lekarza się dostać nie można. U mnie 4 osoby na L4 już 2 miesiąc
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Miłego dnia Gosiu.
Teraz ZUS tak dostanie przez te zwolnienia, dobrze im tak! Tyle pieniędzy się im płaci a często do lekarza się dostać nie można. U mnie 4 osoby na L4 już 2 miesiąc
Ludzie się boją, testów nie na tzn są ale nie dla wszystkich. Gorszy sort nie ma. Jestem w grupie podwyższonego ryzyka i nie chcę ryzykować zdrowiem, życiem bo ono jest najważniejsze.
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Miłego dnia Gosiu.
Ludzie się boją, testów nie na tzn są ale nie dla wszystkich. Gorszy sort nie ma. Jestem w grupie podwyższonego ryzyka i nie chcę ryzykować zdrowiem, życiem bo ono jest najważniejsze.
Ja mam akurat takich co się nie boja.
Młodzi silni ludzie
Ale pracy nie mamy póki co
Gosiagosia pisze:Migotka zaczęła jeść nie za dużo ale to i tak sukces. Najlepsza to sparzona pierś. Leki zmniejszyłam o połowę czyli 2,5 mg. Za 2 tygodnie kontrola krwi poziomu T4.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Migotka zaczęła jeść nie za dużo ale to i tak sukces. Najlepsza to sparzona pierś. Leki zmniejszyłam o połowę czyli 2,5 mg. Za 2 tygodnie kontrola krwi poziomu T4.
jak kot je to i nasze samopoczucie lepsze
SabaS pisze:Dobrego dnia Gosiagosia![]()
nie piszę nic konkretnego, ponieważ dopiero ogarniam wątek
waanka pisze:Te życzenia i pocztówki są super!
Mnie od razu poprawia się humor, gdy znajduje je u w postach od Gosi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości