Książniczka Ofelja
Kurrrr.....@#$%^ złapały i przytargały do domu jakiegoś mutanta, jak mi to będzie latać po domu to idę spać na klatkę schodową

Duża
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Maniaaaaa! Mamy wielkiego ciema!!! Łapaj szypko kotolota!!!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Mania. Ciem nie był mniamuśny. Żygłam.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Mania. Ja ci wyślę troszku bzykaczy, a ty mię wyślij troszku burza.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Maniaaaaa! Mamy wielkiego ciema!!! Łapaj szypko kotolota!!!
Książniczka Ofelja
Kurrrr.....@#$%^ złapały i przytargały do domu jakiegoś mutanta, jak mi to będzie latać po domu to idę spać na klatkę schodową![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duża
MB&Ofelia pisze:Mania. Ciem nie był mniamuśny. Żygłam.
Książniczka Ofelja
Anna2016[quote="MB&Ofelia pisze:Mania. Ciem nie był mniamuśny. Żygłam.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:No jak dobrze nie pogryzła, to nic dziwnego że był paw. Nie mam pojęcia jak wogóle dała radę łyknąć tego mutanta.
Za burzę dziękujemy, trochę "odduszniła" powietrze, bo wieczorem było strasznie. Nie gorąco, ale duszno. Pół nocy rzucałam się jak ryba na patelni.
Bestol pisze:Pur pur pur raz jeszcze. Zapomniałem się przedstawić. Jestem Bil!! Pur pur pur Mam nie wiem ile za bardzo, ale chyba jakoś ponad rok. Mieszkam z jedną dwunogowatą taką co to mało do niej trafia. Np dziś, ja chciałem żółtym piórkiem się pobawić a ona zielone wyciągła. Czasami jak tak na nią patrzę to mam ochotę wysłać do TVN sms o treści "POMAGAM". Ale w sumie ta dwunogowata taka zła nie jest chyba. A i jeszcze chcę powiedzieć, że jestem czarny i jakby co to bez podtekstów !![]()
AAAA!! I jestem arystokrata bo mam rodowód!!! Jestem z hodowli "The dachowo-wydmuchowo". A dachowo rodowód to najlepsza marka jest!!!!!!!
I jak ja pięknie w kuwetę walę ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości